Iskolás korú gyerekeitek húznak a pizsi alá kisgatyát vagy bugyit? Hogy szoktattátok őket?
Szerintem meg tök mindegy, mindenki csinálja úgy, ahogy neki jól esik, ha nem műszálas az alsó, én nem gondolom, hogy egészségtelen lenne.
Ha érdekel, nálunk attól függ fürdik-e aznap, vagy sem. Mert – horribile dictu – előfordul néha, hogy nem. ;) Ha fürdik, nem vesz alá, ha nem fürdik, magánhagyja.
én sem viselek alsóneműt a pizsi alatt és a gyerekeimet is így szoktattam (fiam és lányom is van). Szerintem ha pamutalsó van rajta akkor semmi baja nem lesz tőle, inkább a műszál okozhatna gondot.
Az jutott amúgy eszembe, hogy lehet, hogy a reggeli merevedés zavarja a fiad, csak nem akar beszélni róla, vagy ha egy szobában van a tesójával talán nem szeretné, hogy lássa az intim testrészeit öltözködés közben... ki tudja.
Köszi a hozzászólásokat!
1.válaszadó: megindokolnád miért egészségtelen? Gyermekekről van szó, és heti 2x pizsiváltás, ha szükségét látom, akkor többször is!
5. válaszadó: a merevedésre nem is gondoltam! Hát meglehet!
A tesó előtt nem szégyenlősködik, mert Ő is fiúból van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!