Ovisoknak otthonra csináltatok heti táblázatot, hogy tanulja a napokat?
Figyelt kérdés
Szeretnék a hűtőre egy heti táblázatot csinálni/venni, mindennap lépnénk előre egyet, megjelölnénk az ovisnapokat, hétvégét,családi eseményeketm, így segítve az időérzék kialakítását. Csak nincs ötletem, hogyan lehetne mutatósan megcsinálni,illetve ha lehet valahol venni, az is nagyon jó lenne.2013. jan. 11. 09:28
1/4 anonim válasza:
Az en gyerekem iskolás mar, de neki is van ilyen. Különböző színű A4 kartonokra ragasztottam a napok neveit kis játék kocka formájú betukbol. A lapokra rákerült, hogy mi a "normalis" esemény aznap. Pl iskola, tornaora, rövid nap, mozi este, számítógépezes.... Egy laminalt papír nyíl mutatja az aktuális napot, ami tepozarrall van rögzítve a lapok melle.
2/4 anonim válasza:
én is csinálok ilyet de mi az oviban beszéljük meg minden nap,mert oda ki van rakva melyik nap mi lesz a kaja aznap.igy amikor átöltözünk,ezt beszéljük meg.ma milyen nap van,tegnap milyen nap volt és holnap milyen nap lesz,és akkor ma milyen ebéd lesz.egy két napot még kever de összességében nagyon ügyesen vágja.4 éves.de már gondolkodtam,hogy itthonra is csinálok hasonlót.ötletem még nekem sincs hogy kéne.
3/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Ez mennyi idős kortól használható vajon?
4/4 anonim válasza:
Mi ezt gondoltuk, hogy megvesszük a fiunknak. 3 éves múlt, nyár elejére gondoltuk. Szereti sorolni a napokat, kérdezgeti ma milyen nap van, holnap milyen nap lesz.
Ha élne apukám, akkor ilyet csinált volna az unokának, de sajnos már nem valósíthatta meg a tervet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!