S. O. S! Oviban síró gyerekkel mit csináltatok?
Lányom 5 éves,második éve ovis.Már tavaly is gond volt az állandó egész napos sírása az oviban,akkor folyamatosan azt hallottam,hogy de már kell neki az ovi.
Most 3-án kezdtünk, szerdán már szólt az óvónő,hogy valamit ki kellene találni,mert a gyerek egész nap sír-hüppög,hiába vonják be bármi feladatba nem tud felszabadulni.
Pénteken,már felajánlották a csoport váltást vagy,hogy vegyem ki az oviból.Esetleg vigyem máshová.
A baj, az hogy nem csak az oviba sír sokat hanem azóta itthon is,teljesen befordult,kedvtelen.
Anyukák akiknek a gyereke nem szeret oviba járni, és hasonlóan viselkedik/viselkedett mit tettetek?Tanácstalan vagyok:(
Én is váltanék.
Először próbáljátok meg a csoportot, ha az ovival meg vagy elégedve, itt már ismerik, talán tudják kezelni.
Sziasztok!
Voltunk már tavaly orvosnál/pszichológusnál,nem egyedül hoztam a döntéseim.
Ő nem támogatta amit az óvónő ajánlott, sem a csoport sem az ovi váltást.
Ma is már beszéltem közben vele,de most is azt mondták hogy ez hiszti,várjak még,majd elnövi.Hááát,nem tudom én is ilyen voltam,jártam is oviba,itt is vagyok.Csak jó lenne ha ő szeretne járni.
Ebben a korban már kötelező az ovi nem értem az ovónő mért mond ilyeneket.
Gondolj bele jövöre suli.
Fontods hogy ne reagálj a hisztire legyél nyugott derűs, határozott ha épp krokodil könyeket hullat akkor is.
Amit még kipróbálnék a citromfű tea és halolaj kapszulák
sokat segíthetnek.
én azon csodálkozom, hogy csak most vált ilyenné. Ha tavaly is végig sírt egész nap ... szegénykém. A szakemberek mivel indokolták azt a tanácsot, hogy ne váltsatok ovit? Én biztosan megpróbálnám a csoport illetve óvoda cserét. egy próbát biztosan megér.
A keresztlányom viselkedett így, de ő egy hét ovi után lett ilyen, nem evett, csak ült egy helyben a tv előtt, befordult, nem nevetgélt az addig életvidám, bohóckodó ugri - bugri kislány. Sírva ment oviba, párszor megszökött, a kapuban fogták meg. Náluk a fél napos ovi lett a megoldás. Amióta csak délig van, semmi gondja, szeret ott lenni. Neki, mint kiderült, az ottalvás volt a mumus, mert nem szokott ebéd után aludni még otthon sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!