Dvd-függő gyerekeimet hogyan neveljem meg?
dvd lejátszót el a szekrény mélyére és ennyi!
muszáj és majd lefoglaja magát agyerek lányom is iylen elnne éjjel nappal csak mese. hát nem
nem engedem van ezernyi játék lehet játszani vagy itt vagyok én :)
A dvd-t használod bébicsősznek.
Megértelek, mert nekem is itt volt 2 ovisom, amikor terhes voltam a 3. babával. nem könnyű az biztos, nekem lányaim vannak, imádnak kreatívkodni.
Vidd őket ki a szabadba, hadd rohangáljanak kedvükre.
Ne gyárts kifogásokat, hogy miért nincs rá idő, muszáj!
Nálunk nem tilos a mesenézés, de megszabtuk a határokat.
Férjed?
Akkor memorizz velük egész nap.
Mit vársz, mit mondjak?
Én is rosszul voltam a végefelé, elfeküdtem az ágyon, mondtam nekik, hogy most olyant játszunk, hogy én vagyok a beteg, ti pedig az orvosok, és meg kell gyógyítanotok.
Amúgy tévedés ne essék, az én lányaim sem ülnek egész nap el egy rajz fele...dehogy! foglalkozni kell velük egész nap.
Ne állítsd már be magad a legnehezebb sorsú leendő 3gyerekes édesanyának. Mi lesz, ha megszületik a kicsi?
sok kedves válasz érkezett, én megpróbálok kicsivel kedvesebb lenni.
én nem "kényszeríteném" őket színezni, stb, egyszerűen elraknám a dvd-t és azt mondanám, hogy játszanak, amivel szeretnének.
én is hasonló cipőben vagyok, igaz csak 1 gyerekem van, Ő 2,5 éves de a bogyóék neki is nagy sláger és néha én is engedtem neki a mesenézést, amíg muszáj volt.
egyébként Ő is nagyon mozgékony.
nagyon rá tud kattanni a mesenézésre, olyankor pár napig próbálom kerülni a tv-t.
mindenesetre őszinte elismerésem, én még második gyereket se vállalnék be, nemhogy harmadikat.
kitartást és könnyű szülést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!