Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen vitamint kap ilyenkor...

Milyen vitamint kap ilyenkor a gyereked?

Figyelt kérdés

Nem eszik se gyümölcsöt se zöldséget!

Nagyon válogatós!

Gyümölcsöt is heti ha egyszer elfogadja!

2013. jan. 9. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:

D-vitamint kap, Cebion cseppet, azt magamtól, viszont vasat is kell kapnia orvosi utasításra.

Főzeléket sem eszi meg? Csak, mert abban van zöldség...

2013. jan. 9. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
D vitamint, és ha náthás vagy más betegsége van, akkor Cebiont. 2,5 éves a fiam, szegény nov. 29-jan.7. között összesen 3 napot volt bölcsiben, azon kívül folyton beteg volt. Hétfő óta a nagyikám tanácsára minden nap megitatok vele 1 pohár mézes-citromos hársfateát, utánanéztem, az immunerősítő hatású.
2013. jan. 9. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét gyerek (6 és 2 éves) Foreveres C vitamint és kids vitamint kap, plusz a D vitamin (vigantol) megy nálunk is. Szerencsére nem betegesek (utoljára tavasszal volt nátha a kicsinél), nem tudom, hogy ezt a vitamin mennyiben befolyásolja. Lehet, hogy amúgy is erős az immunrendszerük, de szeretik nagyon, így kapják. :)
2013. jan. 9. 21:03
 4/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Főzeléket sem eszi meg. 5 éves

2013. jan. 9. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Én már sok mindent kpróbáltam, de ezzel vagyok elégedett egyedül. Tudom nem olcsó de ez három havi adag! A lányomnak azóta jobb az étvágya és kevésbé beteges.

[link]

2013. jan. 10. 07:34
 6/9 anonim ***** válasza:

C-vitamint:100 mg/nap-szopogatós tabi formájába

FLP-s KIDS tabletta:1 tabletta(21 féle vitamin,nyomelem van benne)

OFF: 2,5 évesnek még kell D-vitamin???Se doki se védőnő nem mondta!!

2013. jan. 10. 11:51
 7/9 A kérdező kommentje:
2 éves lesz a kislányom áőprilisba. neki kell a D vitamin a dokinő mondta nálunk!
2013. jan. 10. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:
a D-vitamin a felnőtteknek is kell,nem csak gyerekeknek ilyen időben!
2013. jan. 10. 17:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Én eddig úgy tudtam, hogy a D-vitamin 3 éves korig kell, 1 éves korig folyamatosan, utána pedig az ősztől tavaszig tartó időszakban. Nemrég mondta a dokim, hogy a legújabb kutatások szerint még a felnőtteknek is kell kapni, ha nincs elég napsütés, mert nagyon nagymértékű nálunk a d-vitamin hiány, és erre vezethető vissza sok esetben pl a rákos megbetegedés is. Így mivel ártani biztos nem árt, inkább adom a 6 éves lányomnak is, és a 2 éves fiamnak is.
2013. jan. 10. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!