2,5 éves gyermekednek hogyan kell adagolni a D-vitamint? (vigantolt) Kell egyáltalán ilyenkor tavasszal is adni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 07:37
1/5 anonim válasza:
nekünk azt mondták, hogy 2 éves korig kell adni, de a 2. évben nyáron nem. én amúgy kb. 2,5 éves koráig adtam neki vagy úgy 2 év 3-4 hónapos koráig. napi 1 cseppet.
2/5 anonim válasza:
A helyes vigantol adagolása: 1 éves korig napi 1 csepp, utána 2 éves korig heti 2*2, majd szeptembertől májusig heti 1-2 csepp.
3/5 anonim válasza:
Én 1 hee már nem adom neki.Nekem 28 hónapos lesz a kisfiam 1 hét múlva.Egyébként is csak ápr közepéig lenne szabad adni.
Idáig mennyit adtál neki már ha kérdezed,hogy mennyit kell adni?
Heti 2-2 csepp felosztva.
4 gyerkőc anyukája
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,közbe sikerült védőnőt megkérdeznem és azt mondta már nem kell adnom neki a D vitamint.
2012. ápr. 3. 13:35
5/5 anonim válasza:
itt is eltérő,nálunk védőnő és orvos is azt mondja 3 éves korig adjam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!