Meddig kell adni a vigantolt? Már csak ebbe a hónapban kell, ugye?
Figyelt kérdés
és jól emlékszem, 3 éves korig kell, ugye?
pont most olvastam egy kérdést ahol anyuka még felirat, nekünk is kevés van még de télen 3 éves lesz a fiam...
2012. márc. 9. 15:36
1/9 anonim válasza:
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy 3 éves koráig.
De minden nap, nyáron is.
2/9 A kérdező kommentje:
ez jó... nekünk 1 éves kora után már csak ősztől tavaszig kell. lehet holnap letelefonálok a dokinak :/
2012. márc. 9. 16:29
3/9 anonim válasza:
1 éves korig minden nap kell, aztán 3 éves koráig már csak ősztől tavaszig
4/9 anonim válasza:
Akkor én fogok rákérdezni még egyszer :)
Mondjuk egyelőre mindegy, mert még csak most múlt 1 éves a kicsim, szóval most még mindenképp kell kapnia. :D
5/9 anonim válasza:
Februárban volt egy éves a lányom. Akkor mondta a védőnő, hogy most április 30-ig még kapja minden nap, utána majd csak ősszel kell legközelebb.
6/9 anonim válasza:
Nekünk azt mondta a doki és a védőnő is, hogy 18 éves koráig kellene adni a Gyermeknek a Vigantolt. Nincs határ tulajdonképpen, ártani nem ártunk vele, sőt. A csontok egészségéért felelős a Vigantol többnyire. Kisfiam 3 éves elmúlt és 2-3 naponta kap 3 cseppet belőle. Míg 3 éves nem lett, addig minden nap, kivéve a nyarat. Nem tudom pontosan én sem mit csináljak, de sztem nem kap 18 éves koráig, vannak ma már nagyon jó vitaminok. Nyáron pedig ott a rengeteg zöldség-gyümölcs...
7/9 anonim válasza:
Kedves utolsó,a vigantolt nem azért nem kell adni nyáron,mert akkor ott a sok zöldség-gyümi,hanem azért,mert a napfényből állítja elő a szervezet azt a vitamint!!!És napi 3 csepp sok,túladagolás is lehet.
Kérdésre-én májusig adom a heti 3 cseppet majd szerintem.2 éves
8/9 anonim válasza:
Kedves utolsó. Akkor Te is tévedsz egy kicsit. Heti 3 csepp az olyan, mintha nem is adnál a gyerekednek Vigantolt. Tudok róla, hogy a Napfény által is kap D-vitamint az ember. Volt olyan eset, hogy a doki mondta, 5 cseppet adjak egy héten keresztül, minden nap(!) ez volt másfél évvel ezelőtt, mert akkor muszáj volt. Ma már hetente 10-12 cseppet adok. Semmi baja nincs, és nem is lesz tőle. Túladagolni nem lehet, max ha naponta 20 cseppet adnál egyszerre. Ezenkívül én májusig adom, utána szeptemberig szünet.
9/9 anonim válasza:
A fútési szezon végéig.Ápr közepe.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!