2 éves a kisfiam, és még mindig borzalmas az alvása, állandóan felébred, nem alszik! Segítség?
Figyelt kérdés
Ezt csinálja pici kora óta, 2 év alatt összesen 3 vagy 4 hónap volt olyan, hogy aludt megszakítás nélkül este fél 9, 9-től reggelig. De már megint, hónapok óta felkel minden éjjel, többször is, aztán hajnalban csak úgy alszik vissza (3-kor, 4-kor), ha lefekszem mellé a földre. Mondanom sem kell, nekem onnantól az már nem alvás. Rettenetesen ki vagyok merülve, minden este már összeszorított fogakkal fekszem le a feszültségtől. Mit tehetnénk??2013. jan. 9. 13:13
1/3 anonim válasza:
22 hós a kislányom és detto. Nekem szerencsém van, mert a férjem kel hozzá, én nem bírnám, mert nem tudok visszaaludni, ő meg szinte észre sem veszi, h át kell mennie hozzá. Házi praktikákat próbálgatunk. Citromfűtea és levendula olaj. A tea kb 1 hétig hatott, utána megszokta. Most levendula olajat vettem, azt tesszük a fürdő vizébe és vattakorongra cseppentem és a polcra rakom a szobájába. Így is felkel, de ha csak 1-2×, az már jó.
2/3 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, de az én kisfiam már majdnem 3 éves. Egy kezemen meg tudom számolni, hány éjszakát aludt át a 3 év alatt megszakítás nélkül... Tudom, ez nem túl biztató, én most tervezem kipróbálni a halolaj adását, úgy hallottam, ez segíthet...
3/3 anonim válasza:
Barátnőm kislánya 3 éves 3 hónapos..SOHA nem aludt még át egy éjszakát sem!
Én itt ezen az oldalon a Sedatif PC homeós bogyót olvastam anyukáktól alvászavarokra(mellesleg neked is jót tehet ha felkelés után nehezen vagy felületesen tudsz már csak visszaaludni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!