Mit lehet csinálni állandóan levetkőző 2 évessel?
Igazi szabadulóművész, nem akadály neki a hátulgombolós felső sem. De még a felső viszonylag sokszor rajta marad. Alul viszont egy nap vagy harmincszor öltöztetem vissza. Egy sima pisiléshez (szobatisza) leveszi a bugyit, nadrágot, zoknit. Miközben húzom rá vissza, hisztizik. De ha nem pisilés miatt tolja le a nadrágot, akkor is állandóan leveszi. Zokni szinte sosincs a lábán.
Van valami jó ötlet, hogyan tartsam rajta a ruhát?
Elég türelmes vagyok :)
Zoknit már 7 hós kora óta leveszi állandóan.
Nadrágot, harisnyát már kicsit több mint 1 éves kora óta leveszi. Pólókat, felsőket 1,5 éves kora óta.
Elmúlt 2 éves, még mindig nem unja, állandóan levetkőzik. Nem túlzok, naponta harmincszor tuti vissza kell rá húzni a ruhát.
Nálunk egy évesek a gyerekek, zoknit állandóan lehúzkodják.
Cipőfűzőt addig rángatják, amíg ki nem bomlik, utána leveszik a cipőt és a zoknit is.
Tépőzáras papucsot leveszik.
Most tépőzáras szandált kaptak, azt (még) nem tudják levenni.
Azóta a zoknit sem húzkodják le, ha nincs rajtuk a szandál.
Nadrág lehúzás ellen valami övtartós nadrágod próbálnék, amihez keresnék olyan övet, amit nem tud kicsatolni.
Üdv a klubban:-)))
Terhesen azt álmodtam a lányomról, hogy már 3-4 éves és azon veszekszünk, hogy sosincs a lábán zokni, se cipô, se papucs. Most 3 éves és eddig bejött:-))) Reggeltôl estig vitatkozom vele, hogy vegyen a lábára valamit. És, hogy a kérdésedhez is hozzászóljak, a vetkôzés is a nagy kedvencek közé tartozik. Ma pl a nagymamától kapott egy fürdôköppenyt. Mondtuk neki, hogy próbálja fel, erre levetkôzött anyaszült meztelenre és nemhogy felpróbálta volna a köntöst, inkább rohangált fel-alá meztelenül. Reggel meg csak azért vetkôzött meztelenre, mert mondtam, hogy adok rá másik pulcsit, mielôtt nekiáll festeni. Hétköznap, mivel oviban van, ritkább a vetkôzés, kb 2-3 naponta 1x, de aztán hétvégén bepótolja: átlag napi 2x. Pisiléskor mindig leveszi a nadrágot és a bugyit, akár bilire ül, akár a WC-re.
Jé, mintha a fiamról beszélnél. :) Csak ő levenni sem akar sokszor ruhát. Ő is két éves, még nem szobatiszta, de már próbálkozik wc-vel. Leimádkozom róla a ruhát, hogy ráüljön a wc-re, mert állítása szerint "kell", aztán könyöröghetem vissza.
A zoknit nálunk már ő kéri magára, mióta egyszer belelépett valamibe, és pár napig elmondtam, ha nem vesz fel zoknit, megint így jár majd. De minden más problémás fel és le is.
ugyanez nálunk is..
nyáron azért jó mert nem gond...de ilyenkor télen azzal vagyok elfoglalva ...gyere vegyünk fel nadrágot..gyere zoknit...
anyu is mindig azon nevet,,,már megint nincs rajtad nadrág:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!