Mit lehet csinálni állandóan levetkőző 2 évessel?
Igazi szabadulóművész, nem akadály neki a hátulgombolós felső sem. De még a felső viszonylag sokszor rajta marad. Alul viszont egy nap vagy harmincszor öltöztetem vissza. Egy sima pisiléshez (szobatisza) leveszi a bugyit, nadrágot, zoknit. Miközben húzom rá vissza, hisztizik. De ha nem pisilés miatt tolja le a nadrágot, akkor is állandóan leveszi. Zokni szinte sosincs a lábán.
Van valami jó ötlet, hogyan tartsam rajta a ruhát?
Sziasztok!
Megnyugodtam kicsit, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal. A baj nálunk, hogy a pelenka is repül az ágyból amikor teljesen levetkőzik. Nincs olyan ruha amit ne tudna levenni magáról. Pedig csak pár percre hagyom magára max. 10perc de egyből vetkőzésbe kezd ha eltűnök a színről. Nem tudom mit csináljak ezzel a pelenka dobálásával. 1,5 éves de a bili még nem jött be neki. Kezd önállósodni, csak jó lenne tudni meddig tart ez az időszaka.
enyém közben elmúlt 3 éves, de még mindig szeret levetkőzni... zokni sosincs a lábán...
ha harisnyát adok rá, akkor a szoknyát veszi le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!