1,5 éves a fiam, egy ideje ha álmos, délben elvonul az ágyba aludni. Fogja magát, otthagy, akármit is csinálok, és lefekszik? Többi lent.
detto lányom is ez odadoma takarot cumit cumis üveget átmegy ledöl alszik de csak délben
este odafekszem 10 perc s alszik 1 éves kora óta (2.5 éves lányzomár)
Nekem 9 hósan csinbálta ezt. Oda mutatott az ágyfele és bele kellett fektetnem. Onnatnól egyedül aludt el. Persze késöbb voltak vissza esések, de most 2,5 éves és elég jól, elég gyorsan elalszik. Lányom is mundja hogy anya ágy és megy aludni de volt hogy teljesen álmos volt és egyedül elvonult, meddigre beértem a szobájába aludt.
Amiért ez jó, hogy ö este sem szokott kiakadni, és túlpörögni. Ö ha álmos akkor vissza vesz és elül, elfekszik. nagyon ritka hogy túlpörög. Szerintem az rosszabb mikor nem bírnak elaludni és túlpörgetik magukat a gyerekek.
Apukám meglátása, hogy kiegyensúlyozott nyugodt család vagyunk.
Köszönöm mindenkinek!
Akkor reménykedem,és örülök!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!