Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek is majmot csinalok...

Szerintetek is majmot csinalok a gyerekembol?

Figyelt kérdés

Ezt most hozta a postasunk, en tenyleg nagy orommel rendeltem meg, alig vartam hogy meghozza, es most anyám azt mondja, hogy majmot csinalok a gyerekembol :((

[link]

2012. aug. 16. 11:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
dehogy is jopofa!!!! siman utcára oviba játszotérre ráadnám
2012. aug. 16. 11:30
 2/15 anonim ***** válasza:
Dehogy!!! Szerintem jó!
2012. aug. 16. 11:33
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, nagyon vagány kis cucc:) Én is ráadnám a fiamra. Mi se értünk egyet anyukámmal, más az ízlésünk. Ő más generáció, amikor még mi voltunk gyerekek, másképp öltöztettek. Ők ehhez vannak szokva, nekik ez tetszik. Én is szeretem vagányul öltöztetni a kisfiamat, szívesebben adok rá egy terepkatyát, mint egy pl cuki kismacis nadrágot. De persze, ha a kisfiam azt akarná felvenni, akkor azt adnám rá.
2012. aug. 16. 11:34
 4/15 anonim ***** válasza:
mivan?? ez egy normális pulcsi, aranyos szerintem. Kicsit feldobja a minta meg a csuklyán a fogak, de amúgy nem mondanám, hogy kilógna nagyon a többiek közül.
2012. aug. 16. 11:42
 5/15 anonim ***** válasza:

sztem is tuti kis cucc..:-))

anyukádat vidd el az oviba, hogy lássa mikben vannak manapság a gyerekek, kicsit le van maradva...:-DDD

2012. aug. 16. 11:57
 6/15 anonim ***** válasza:
sztem tök jó ez a pulcsi
2012. aug. 16. 12:15
 7/15 anonim ***** válasza:
aranyos,anyukád biztos, a kis tarajokra gondolt a kapucnin,az nekem se tetszik annyira,de amúgy tök jó,én ráadnám.
2012. aug. 16. 12:17
 8/15 anonim ***** válasza:
szerintem is nagyon jópofa. én mindenképp adnék ilyesmit a lurkómra. :)
2012. aug. 16. 12:22
 9/15 anonim ***** válasza:

Dejóóóó, nagyon cuki :D

Szerintem anyud azért mondja, mert talán amikor ti gyerekek voltatok ilyenek nem igazán voltak és szokatlan neki. Ez általában így szokott lenni.

De nyugodtan add rá mert nagyon jó.

2012. aug. 16. 12:25
 10/15 A kérdező kommentje:

koszi mindenkinek, megnyugodtam.

en nem vagyok ilyen trendi (azt se tudom miert ciki a zokni szandallal), csak ugy megtetszett :)

2012. aug. 16. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!