Szerintetek is majmot csinalok a gyerekembol?
Figyelt kérdés
Ezt most hozta a postasunk, en tenyleg nagy orommel rendeltem meg, alig vartam hogy meghozza, es most anyám azt mondja, hogy majmot csinalok a gyerekembol :((
2012. aug. 16. 11:29
1/15 anonim válasza:
dehogy is jopofa!!!! siman utcára oviba játszotérre ráadnám
3/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, nagyon vagány kis cucc:) Én is ráadnám a fiamra. Mi se értünk egyet anyukámmal, más az ízlésünk. Ő más generáció, amikor még mi voltunk gyerekek, másképp öltöztettek. Ők ehhez vannak szokva, nekik ez tetszik. Én is szeretem vagányul öltöztetni a kisfiamat, szívesebben adok rá egy terepkatyát, mint egy pl cuki kismacis nadrágot. De persze, ha a kisfiam azt akarná felvenni, akkor azt adnám rá.
4/15 anonim válasza:
mivan?? ez egy normális pulcsi, aranyos szerintem. Kicsit feldobja a minta meg a csuklyán a fogak, de amúgy nem mondanám, hogy kilógna nagyon a többiek közül.
5/15 anonim válasza:
sztem is tuti kis cucc..:-))
anyukádat vidd el az oviba, hogy lássa mikben vannak manapság a gyerekek, kicsit le van maradva...:-DDD
7/15 anonim válasza:
aranyos,anyukád biztos, a kis tarajokra gondolt a kapucnin,az nekem se tetszik annyira,de amúgy tök jó,én ráadnám.
8/15 anonim válasza:
szerintem is nagyon jópofa. én mindenképp adnék ilyesmit a lurkómra. :)
9/15 anonim válasza:
Dejóóóó, nagyon cuki :D
Szerintem anyud azért mondja, mert talán amikor ti gyerekek voltatok ilyenek nem igazán voltak és szokatlan neki. Ez általában így szokott lenni.
De nyugodtan add rá mert nagyon jó.
10/15 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek, megnyugodtam.
en nem vagyok ilyen trendi (azt se tudom miert ciki a zokni szandallal), csak ugy megtetszett :)
2012. aug. 16. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!