Ezzel bajt csinálok?
Figyelt kérdés
2.5 éves lányom más vitamint nem kap csak c vitamint és d vitamint
igazat megvallva tavaj kapott multivitamint, béres cseppet ilyeneket attol függetlenül ha beteg volt akkor beteg volt nem tudtuk elkerülni.
kap napi szinten gyümit zöldésget
2012. nov. 15. 14:09
3/6 anonim válasza:
Én is csak C vitamint ill.vigantolt adok a lányomnak,meg lehetőleg minél több gyümölcsöt.Szerintem ez így pont elég.Én is azt tapasztaltam tavaly hiába kapta a drága multivitaminokat a téli időszakban,így is sokszor volt beteg.
4/6 anonim válasza:
nem csinálsz bajt ... a Béres cseppet mi akkor adjuk, amikor nincs étvágya, és egyből jól eszik
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
ment a zöld kéz
2012. nov. 15. 14:44
6/6 anonim válasza:
Az én fiam januárban lesz 2,5 éves, csak C vitamint és Vigantolt kap, meg gyümölcsöt, de azt minden nap. Szerintem nem csinálsz bajt. Multivitamint, Béres cseppet sohase adtam még neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!