Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23. heten jarok es amikor...

23. heten jarok es amikor csinalok valamit pl. porszivozok. Ugy kifulladok hogy alig kapok levegöt. Mas is igy van ezzel?

Figyelt kérdés
talan könnyebben kifulladok?meg melegem is van.amugy nagyon sokat pihenek,lustabb is lettem tan?
2009. jún. 15. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez a terhességgel együtt jár.A szíved sokkal töbet doldozik, mivel mind a kettőtöket " el kell látnia".Ezért fulladsz ki hamarabb.Én egy egyszerű beágyazás után leülök 5 percre.Egy kiadós séta után, pedig le is szöktam dőlni olyan fékl órácskára.
2009. jún. 15. 10:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia.Lesz ez még rosszabb is:)

Boldog babavárást

31 hetes km

2009. jún. 15. 11:29
 3/4 A kérdező kommentje:
nem semmi mennyit valtoztam.elötte a vilagbol is ki tudtam volna menni,tele voltam energiaval...nem baj,a babaert mindent kibirunk nemde??
2009. jún. 15. 11:43
 4/4 anonim válasza:
Én még csak a 15. héten járok, de minden nap aludnom kell egy kicsit délután, mert már ülni sem bírok, csukódik le a szemem. Régen amíg főtt az ebéd kitakarítottam, most leülök pihenni, mindig alig várom, hogy végezzek a dolgaimmal, hogy lepihenhessek, pedig még plussz súlyt sem "cipelek" , mi lesz akkor? :)
2009. jún. 15. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!