Nem csinálok ezzel bajt?
Figyelt kérdés
sajnos éppen a mai napon döbbentem rá hogy mitől van sok savam.Mégpedig az erőstől,de eddig azt hittem mindentől ami főtt kaja.Nem tehetek róla,de annyira kívántam az erőset,viszont a sok sav miatt már a sírógörcs kerülgetett néha.Mai naptól nem eszem többet erőset,de nem baj az ha sokáig sok a savam?És ha koffeines kávét iszom?2009. szept. 28. 23:00
1/7 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Tudod hogy a baba is érzi a csípős kaját? Nem ajánlot sokat enni belőle...
Ha sok a savad akkor kaja után ne pihenj hanem mozogj egy kicsit.
2/7 anonim válasza:
Egyél néhány háztartási kekszet,az megköti a savat.
3/7 anonim válasza:
Nekem a háztartási keksz nem használt, aztán valaki más mondta is, hogy erre édeset ne egyek, inkább Korpovitot. Szinte el sem akartam hinni, de klasszisokkal jobb érzés volt utána.
4/7 anonim válasza:
Igyál tejet,nekem mindig segít :)
5/7 anonim válasza:
2. hete iszonyat sok a savam, van, hogy éjjel is arra kelek. Pl. most........ Ehetek bmit....... semmi... Talán a hideg puding, ásványvíz ami segít nálam...
7 hetes
6/7 anonim válasza:
nekem egy kis citromos víz helyreállít mindent. nekem is sok a savam. és érdekes, mindenki azt hiszi savasít a citrom de ez óriási tévedés! a citrom lúgosít!!!
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem is sok a savam a 34 héttől, előtte sose volt. Csak nekem pont a tej ill. tejtermékek váltják ki. Így keveset eszem belőlük. Egyébként én minden reggel koffeines nescavét iszom, napi egy nem árt és megelőzöm az egész napos fejfájást ami szerintem sokkal rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!