Szuperdadát alkalmazók mit csinálok rosszul beküldöm a bünti sarokba őket (3 és 5 évesek) ott töltenek 3 és 5 percet letöltik elmondom miért kerültek oda stb. de nem hat rájuk?
bocsánat nem fogalmaztam jól, NEM EGY sarokba küldöm őket!!! :)
Hanem külön külön és nem is látják egymást meg semmi .
ne utána mondd el nekik, hanem előtte, hogy miért fognak a büntisarokba meni.
utána kérjenek bocsánatot, és érezzék, hogy büntetésből ültek ott 3/5 percet.
Mi is ma kezdtün, eddig bevált.
egy szuperdada rajongó
előtte is mondom (előbb figyelmeztetek 2 szer aztán jön a bünti ahogy a könyvben van stb.) és bocsánatot is kérnek (bár mély meggyőződésem hogy fogalmuk sincs a szó jelentéséről csak mint a kis papagáj mondják...) de mindegy.
Határozottan rájuk nézve mondom mély hangon ahogy a könyvben is van
én a lifenetworkon nézem, a könyvet nem olvastam,
egy 3 és egy 5 éves igenis tudja mit jelent bocsánatot kérni.
Nem ovisok?
szerintem értik.
legalábbis az én gyerekeim tudták ennek a szónak a jelentését 3 évesen. Nem kell őket lebecsmérelni, okosak ők.
Szerintem nem veszik komolyan a büntisarkot.
Vagy te neveted el magad közben? Nem vagy elég szigorú? határozott?
Hát az biztos hogy nem nevetem el magam közben...úgy érzem hogy komolyan veszem és határozott vagyok nem tudom mi a baj..:(
Nagyon nagyon rosszak együtt külön külön nem, úgy semmi baj velük elsőre megértik amit mondok stb. de együtt hihetetlen mire képesek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!