Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aludj jól gyermekem módszert...

Aludj jól gyermekem módszert alkalmazók, vélemény?

Figyelt kérdés
Kislányom 10 napja már átalussza az éjszakát, de ma éjjel háromszor is felébredt,úgy hogy át kellett mennem hozzá, és csak nehezen aludt vissza. Eddig nem volt ilyen, ha fel is sírt, csak egy pillanatig tartott és aludt is tovább. A foga miatt lehetett? ( kapja a viburcol kúpot, eddig hatott is)
2010. febr. 12. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jó módszer, nekünk bevált :)
2010. febr. 12. 12:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is bevált.
2010. febr. 12. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi is ezt használjuk, de amikor jött a foga ő is felsírt éjszaka. Nekünk elég volt ha visszaadtam a cumiját. Elalvás előtt pár napig adtunk neki Nurofent.
2010. febr. 12. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi ez az aludj jól gyermekem módszer?Engem is érdekelne mert az én kislányom nem alszik rendesen,elég sokszor felkel éjjel.
2010. febr. 12. 12:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk jó volt. De nyilván amikor beteg, vagy jön a foga, akkor nem lehet elvárni tőle, hogy átaludja az éjszakát.
2010. febr. 12. 13:31
 6/8 anonim ***** válasza:
12:45 írj nyugodtan privit, ha érdekel.
2010. febr. 12. 13:32
 7/8 A kérdező kommentje:
És olyankor mit kell csinálni ha a foga miatt ébred?
2010. febr. 12. 16:39
 8/8 anonim válasza:
Ez a módszer engem is érdekel!!! 7,5 hónapos kislányom ,kb 2 hónapos korában aludta át teljesen az éjszakát :(( 2 hete meg indult a fogzás :( éjjel 3 kor feláll az ágyba és sír ..kiveszem és csak köztünk hajlandó elaludni!De visszatenni nem lehet ,mert egyből felébred és sír !
2010. febr. 12. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!