Szoktátok nézni a LifeNetwork-on a Szuperdadát?
jaj nagyon durva!!!Hihetetlen milyen gyerekek vannak!
Tudom, manapság ellenzik a veréssel való nevelést, de sok gyerekre már jóval korábban ráfért volna egy kis elfenekelés.
Elindul a magyar Szuperdada keresés is! Láttátok?
Ma este 6-kor lesz a LifeNetwork TV-ben! Itt is hasznos infók várhatók, hogyan zabolázzuk meg a gyereket...
Én most kezdtem el nézni egyet-kettőt a Youtube-on, mert ajánlották nekem. Hát, azért egy-két dolgot érdemes tudomásul venni:
3 hétig van a családnál a nő. Azalatt minden percüket lekamerázzák. Ebből aztán kivágnak 10 percet, amiben a gyerekek hihetetlenül rosszul viselkednek. Szerintem ha minden szülő magába néz, akkor az elmúlt 3 hétben biztosan volt 10 perc katasztrofális hiszti.
Jonak nincs saját gyereke. Innentől kezdve az egész hiteltelen.
Szerinte az az alapvető probléma, hogy nincsenek meg a szabályok, és nem jó a szülők fegyelmezési módszere. Szerintem meg az az alapvető probléma, hogy a szülő-gyerek közt nem alakult ki a megfelelő érzelmi kötődés. Már egészen az alapoktól, kicsi baba koruktól vannak ezek a gyerekek elrontva, Jo nem is kutatja az okokat. Miért agresszív egy kisgyerek? Mert azt a mintát látja otthon. A szülei is agresszívek, sokat veszekednek, esetleg verik, isznak. Hát, ezt nem fogják a kamerák előtt bemutatni.
Egy gyerek akkor viselkedik deviánsan, ha szeretne több figyelmet. Ez alapvető. És valahogy Jonak ez eszébe sem jut. Innen kéne megközelíteni a dolgot. De ezt honnan is tudná, hiszen nincs saját gyereke.
Megrendezett jelenetekkel van tele. Pl. a gyereknek akármit mond az anyja, nem fogad szót. Jo kitalálja a büntetőszőnyeget, oda kell ülnie a gyereknek, ha rosszul viselkedik, és csak akkor kelhet fel, ha bocsánatot kért. Ja, ha semmit nem tesz, amit az anyja kér, akkor majd leül a szőnyegre és ott marad?! Nem gyanús?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!