Nézitek a Lifenetwork-ön futó hatos ikres sorozatot? Hogy tetszik?
nekem valami misztikus fogalom az,hogy ikerség:)
a lakótelepen is ahol lakunk nagyon sok van,csak a mi házunkban 2 is.
minden este megnézem őket a tv-ben,szerintem is aranyosak,és szórakoztatóak,most annyi idősek(az adásban),mint az én kisfiam,kis rosszcsontok:)
szerintem is a jó oldalát mutatják be a sorozatban,nem hiszem,hogy normál esetben az anya visszamenne dolgozni,és lefutná a maratont,vagy tényleg ilyen összetartó családjuk és sok segítségük van
2 kisfiam van,de 6 éve nem voltam kettesben még vásárolni sem a férjemmel,nemhogy romantikázni:)
Szinte hihetlen, tény hogy összevágott részekből áll a műsor de akkor is látszik az anyukán, hogy mennyi energiája türelme van.
Az tény hogy legalább 3 emberes feladat ellátni 6 bébikét akik 6 felé szaladnak!
Nagyon jópofa nézni őket!
Segítség! Nőnek a hatos ikrek!
(Raising Sextuplets)
angol szórakoztató sorozat, 6. rész, 2009
Eleve nem könnyű a szülők dolga, ha hatos ikreket kell nevelniük, de amikor a kölykök már beszélő korba érnek, az egy valódi rémálom. Hat különböző kis személyiség, akiknek végignézhettük a születését, és most a felnövésüket is végig kísérhetjük.
Vetítik:
LIFENETWORK: Hétfő (Május 3.) 21:00
Nekem a babakocsijuk tetszik legjobban!
Amúgy aranyosak a gyerkőcök is. Anyukájuk pedig valóban superwoman. Még tornázni sincs időm, nem hogy marathont futni, pedig nekem csak egy kisfiam van. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!