Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » "Segítség, gyerekeim vannak!...

"Segítség, gyerekeim vannak! " c. sorozatot nézem most. Magyarországon miért nincs ilyen dadaszolgálat?

Figyelt kérdés

Mit nem adnék érte...

Ti hogy vagytok ezzel?

2009. febr. 9. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

mert ez magyarország!!!!

Meg is halnék a szégyentől,ha egy ilyen szolgálatot kéne igénybe venni-azt érezném,hogy megbuktam anyaként.

Bár itt is inkább a szülőket kell megnevelni,nem a gyereket,mert azok csak azt teszik amit látnak.

2009. febr. 9. 17:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez az első rész, amit látok, de itt szerintem is az anyával van baj.

Lányomnál az alvással vannak problémák, és ha hiszitek ha nem , mindent kipróbáltam, és nem megy...

Nagyon fáradt vagyok, de leginkább csalódott, hogy nem tudom a lányomnak azt megadni, amitől nyugodtan alszik.

Én elfogadnék segítséget egy ilyen jó, hozzáértő, sokat látott dadától, és ez szerintem nem azt jelenti, hogy rossz anya vagyok.

2009. febr. 9. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
SZerintem egy ilyen műsor sokat segíthet és egyáltalán nem szégyen, ha nem vagyunk tökéletesek és valaki sokat-tapasztalt segítségére van szükségünk. Kimondottan ezt a műsort nem ismerem, de van ahol gyerekpszichológus segít a szülőknek megoldani egy-egy problémát. Az a baj, hogy itthon pszicológushoz is szégyellünk elmenni, nehogy a szomszéd megszóljon....pedig sokunknak lenne rá szükségünk. Addig Vekerdy Tamás írásait tudom a figyelmedbe ajánlani, ő a Nők Lapja oldalain szokott segíteni, de már több könyvet is kiadtak az összegyűlt kérdés-feleleteiből.
2009. febr. 9. 18:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
én is néztem a mai adást, és itt konkrétan az anyával volt a baj. sztem is jó dolog lenne egy ilyen szolgálat, de ez túl kicsi ország ehhez. másra sincs pénz. egy másik hasonló műsor ment spektrumon, ott két család költözött be egy házba, hasonló problémákkal. jó műsor lehet belőle tanulni, én is azért nézem hogy nehogy elkövessek ilyen problémákat, ha már nincs itt helyben ilyen, igaz mi még csak most leszünk három hósak, de jobb felkészülni ilyen esetekre, a családomban látom milyen k..va rossz gyerekek vannak és ott is a szülő nem szól rá sosem..
2009. febr. 9. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Szió!

Én sajnos nem láttam a műsort. Magyarországon is van a dadaszolgálathoz hasonló - a védőnői szolgálat. Egyébként ha amerikai műsorról van szó, akkor bizony azt is tudni kell, hogy kőkemény pénzekért "szolgáltatnak" ezek a "szakemberek".

Zita

2009. febr. 9. 23:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Védőnő---na jó, én még nem is nagyon panaszkodatom(bár mióta lányom megszületett, ár az 5. védőnő "üzmel" a 8 hónap alatt...) de egyes védőnők igen nagy baromságokat tudnak mondani...

Arról nem is beszélve, hogy nem jönnek ide több napra, és nem nézik meg, hogy esteleg mit csinálok rosszul, vagy mit csináljak másképp, hogy valami jól működjön-ha nekem önerőből nem sikerül.

Gondolom jó ára van, ez nem kétséges, de erre áldoznék. Mert ez a babám, én és a családom érdeke, főleg hosszútávon..

2009. febr. 10. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!