Valaki le tudná írni nekem a ma Magyarországon kapható BPA mentes cumisüvegek listáját? (AVENT, Baby Love stb)
Tartalmaznak a Philips AVENT cumisüvegek BPA-t?
2010 februárja óta kizárólag BPA mentes anyagból készült újrahasználható cumisüvegeket, játszócumikat és mellszívókat gyártunk. A fogyasztói igények megváltozása miatt áttértünk a kizárólag BPA mentes termékek gyártására.
Továbbra is ajánljuk a 2010 februárja előtt gyártott és jelenleg is kapható, illetve használatban lévő termékeink teljes választékát. Új, BPA mentes termékek megfelelnek a hatóságok által előírt szabványoknak, sőt túl is teljesítik azokat. Ezek a hatóságok (pl. az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Németországban, Svédországban, Norvégiában és az Európai Unió más országaiban) rendkívül szigorúan szabályozzák a csecsemők számára gyártott termékek felhasználhatóságát.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Közben utána telefonáltam a Dm-nél és Baby Love-os cumisüvegekben még mindig van BPA!
Még tovább nézelődtem és a MAM márkájúak is BPA mentesek!
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!