Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aludj jól gyermekem módszert...

Aludj jól gyermekem módszert alkalmazók: hogy van ez a reggeli ébredés?

Figyelt kérdés

Nagyon jól haladunk a könyvben leírtak szerint már eltelt egy hét és minden oké kivéve a reggeli ébredést, mert tanácstalan vagyok, hogy mi számít már reggeli ébredésnek. Eddig óránként kelt úgyhogy nem vehetem alapul, most olyan 6-7 óra felé sír fel úgy nagyon és nem alszik vissza 10 perc sírás után sem, ilyenkor kiveszem megszoptatom, de látom rajta hgy nagyon fáradt, de visszaaludni nem akar. Akkor mit csináljak vele? Ugyanazt játszam el mint este 8kor?

Nem értem miért kel fel ha még fáradt? És éhesnek sem nagyon éhes, hanem eszik hamár ott van. Légyszi segítsetek!KÖszi

2009. nov. 17. 23:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nalunk is volt ilyen. Az en kisfiam is felebredt 6 es 7 kozott, olyankor nem tudtam visszaaltatni meg cicivel sem. Rajottem, h azert ebred fel ekkor, mert az apuja ekkor megy dolgozni es gondolom kisebb zajokkal felverte a picit,aztan a fiam atallt az ekkori kelesre, bar o is faradt volt meg. Ezt ugy oldottam meg, h 1 oraval hamarabb letettem aludni (fel 9 helyett fel 8kor). Igy hajnalban nem 6kor, hanem 5 kor kelt, es ugy siman vissza tudtam altatni. Egyebkent a hajnali megebredest en is mindig cicivel oldottam meg, nem a konyv szerint.
2009. nov. 17. 23:44
 2/11 A kérdező kommentje:
én is cicit adtam neki, de nekem sem aludt vissza, és ha fél 8 kor fektetem és ötkor kel akkor cicizés után visszafektessem az ágyába vagy maradjon velem?
2009. nov. 18. 08:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálunk 5-6 körül ébred sírva, hogy éhes. Ilyenkor megetetem, visszateszem az ágyába, beszélget, mocorog egy darabig, aztán visszaalszik. Lámpát nem kapcsolok, sötétbe eszünk, fekve.
2009. nov. 23. 12:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Valaki el tudná nekem küldeni ezt a könyvet?
2009. nov. 23. 14:41
 5/11 anonim ***** válasza:

off.

Ha valakinek megvan ez a könyv, azt én is szívesen venném! :) előre is köszönöm.

2009. nov. 23. 15:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mennyi idős babákról beszéltek? És milyen ez a módszer? Leírná valaki pár mondatban? Köszi
2009. nov. 23. 15:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Mekkora a babád?

Nekem nem rémlik, hogy ilyen gondom lett volna, bár lányom kirán kelt, 6-7 között.

Én eleinte megpróbáltam otthagyni, hogy visszaaludjon, de mivel fél óra-óra után sem aludt vissza, kivettem, felöltöztettem és reggeliztünk. Idővel beállt, hogy mikor kel.

Szerintem ha már felébredt, és nem alszik vissza , nem kell erőltetni.

2009. nov. 23. 17:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Akinek kell a könyv, dobjon nekem privit.
2009. nov. 23. 18:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem meg van a könyv
2009. nov. 23. 19:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok írjon akinek kell
2009. nov. 23. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!