Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aludj jól gyermekem módszert...

Aludj jól gyermekem módszert alkalmazók: hogy van ez a reggeli ébredés?

Figyelt kérdés

Nagyon jól haladunk a könyvben leírtak szerint már eltelt egy hét és minden oké kivéve a reggeli ébredést, mert tanácstalan vagyok, hogy mi számít már reggeli ébredésnek. Eddig óránként kelt úgyhogy nem vehetem alapul, most olyan 6-7 óra felé sír fel úgy nagyon és nem alszik vissza 10 perc sírás után sem, ilyenkor kiveszem megszoptatom, de látom rajta hgy nagyon fáradt, de visszaaludni nem akar. Akkor mit csináljak vele? Ugyanazt játszam el mint este 8kor?

Nem értem miért kel fel ha még fáradt? És éhesnek sem nagyon éhes, hanem eszik hamár ott van. Légyszi segítsetek!KÖszi

2009. nov. 17. 23:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
8 hónapos a babám és két hete csináljuk, már második nap alig sirdogált, de 6kor kel. én is próbáltam hagyni, de nem nyugodott meg úgy ahogy este, mondjuk így is örülök, hogy már 8kor alszik, nagy előrelépés volt ez és egyik napról a másikra, csak ez a korai kelés ne lenne, mondjuk csak azért zavar mert látom, hogy még fáradt és nagyon nyügi
2009. nov. 23. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!