Hívtak a bölcsiből, hogy bevennék az ikerfiaimat. Szerintetek beadjam őket?
Szia!
Én nem adnám,ha megtehetném,hogy itthon maradok.Majd mennek oviba. Én sem adtam be őket, 3 évig leszek itthon a kicsivel is. Ez az időszak nem jön vissza,szerintem legyél velük.
A kislányom márciusban lesz 3 éves. Októberben kezdte a bölcsit, akkor volt 2,5 éves.
Minden akadály nélkül ment a beszoktatás, szeretett menni, mert már ő is unatkozott velünk, hiányzott neki a gyerektársaság.
Aztán 3 hét múlva megbetegedett, és ez azóta is így megy. 1 hét bölcsi, 2 hét itthon.
Elméletileg most hétfőn megy majd, 3 hét szünet után és már napok óta mondogatja, hogy mindjárt megy bölcsibe. Annyira aranyos ilyenkor:) Veszi a kabátját, a kis hátizsákját és indul:)
A férjem sajnos munkanélküli, ő tud vigyázni a lányunkra, viszont szeretne elhelyezkedni, ezért is írattuk be bölcsibe. Reggel 8-tól du. 3-ig van bent egyenlőre, és ez így pont jó.
Bízom benne, hogy idén túlesik az állandó betegeskedésen és jövőre az oviban már könnyebb lesz, addigra pedig már csak talál a férjem is munkát magának, és akkor kevesebb lesz már a gond a betegségek miatt is.
Az a kérdés, hogy Te miért akartad Őket beadni, mész vissza dolgozni? Mikor? Mert eleinte a fiaid is betegek lesznek.
Én beadnám Őket a helyedben, én is beadtam a lányom és nem bántam meg.
beadnám,még otthon vagy,addig átesnének az összes betegségen is,nem a munkádat kellene otthagynod érte.
Mindkét gyermekem járt bölcsibe,imádták. Igaz az első év tényleg arról szólt, h 1 hét bölcsi 1 hét itthon.De most h oviba járnak már fél éve nem voltak betegek. Erődőstek kicsit az ovira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!