Van itt olyan aki kiíratta a gyerekét a bölcsiből?
Volt egy igen agresszív kis társa, aki mindenkit ütött, vert, ahol csak érte. Gondozónőktől kezdve a szülein át mindenkit. Senkire sem hallgatott, a szülők pedig már "megunták" a fegyelmezést, ezért is adták be közösségbe, hogy hátha megjavul a helyzet vagy legalább a gyermek.
Nos, gondolhatod mennyire javult meg.
Kb. 1 hónap után közölte a bölcsőde vezetője, hogy vigyék el családsegítőbe a gyermeket, plusz egy hiperaktív-zavaros felmérés sem lenne rossz ötlet, mert eléggé annak tűnik a gyermek.
A lányomon 1 hónap alatt több kék-lila folt és harapás volt, mint születése óta lévő pályafutása alatt. Sosem féltettem, mert mindig úgy próbáltam nevelni, hogy nem leszek állandóan mellette. Ha tudja, akkor szépen oldja meg a helyzeteket és a problémákat.
Viszont nekem már ez sok(k) volt, ami odabent zajlott.
Ott voltam már, hogy kiveszem a bölcsiből, bár akkor 100%, hogy éhen halunk. Pont azért raktam be bölcsibe, mert vissza kellett mennem dolgozni és másképp esélytelen volt megoldani a dolgot.
Végül a bölcsőde vezetővel beszéltem, hogy ennek a dolognak mi a menete és azt a választ kaptam, hogy 1 hét türelemmel legyek. Próbálják addig is elkeríteni a gyerekeket a "vad" gyermektől.
4. nap a gyermek nem jött bölcsődébe, eltanácsolták. Sehova máshova nem vették fel. Most már 6 éves a lányom, ez a gyermek is. Magántanuló és az anyuka totálisan kikészült, mert gyógyszeres kezelésre szorult a gyermeke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!