Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért betegszik meg ilyen...

Miért betegszik meg ilyen gyakran a lányom?

Figyelt kérdés
December elején elkapta a 3,5 éves lányom az oviból a bárányhimlőt,azt egészen jól átvészeltük,igaz 3-4 napig höem. és láz volt,de nem viselte meg.Oviba már nem is ment csak 1 napot az ünnepek előtt,igy csak otthon voltunk,nehogy beleessen valami betegségbe.De szenteste reggelére belázasodott ,akkor 2 napig volt lázas és elkezdett köhögni és picit taknyos volt,de a doki csak köptetőt adott és vitamint.1 hétig kapta a köptetőt és már nem is köhögött nagyon,de észrevettem hogy szipog,pedig semmi nem jön az orrából,de fujtam neki a sterimart,de semmi.Ma ment megint oviba először és most megint belázasodott,kicsit elvan dugulva az orra,de nem jön csak egy pici váladék,de folyton szipog.Lehet valaki szerint kis dolog de annyira idegesit hogy nem tudom miért lázasodik be .Most adtam neki lázcsillapitot,majd reggel meglátjuk mi lesz.Most ilyen virusos a levegő?
2013. jan. 3. 22:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy majdnem 5 éves lányom, és egy majdnem 3 éves fiam. A fiam októberben kezdte a bölcsit, nálunk is rendszeres a betegség. Sőt a lányom, aki előtte még kisebb korában sem nagyon volt beteg, egyik takonykórból ki, a másikba be. Mi is az ünnepek előtt kezdtük a köhögős időszakot, némi láz, takony. Majd mire jobban lettek, karácsonyra megint bele, hányással kiegészítve. Én is az időjárásban keresem az okot, szerintem ez az enyhe levegő kedvez a vírusoknak, na meg az immunrendszerük sem valami erős ebben a korban.
2013. jan. 3. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a kislányodat legyengítette a bárányhimlő ezért kapott el utána több felső légúti vírust.

Próbálj ki nála valami erős immunerősítőt, de ezt orvossal beszéld meg. Az én kislányom Isopronisine-t kapott.

2013. jan. 3. 22:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Kérdeztem az orvosunkat a mult héten és azt mondta bármilyen multivitamin jó immunerősitésnek.Béres Actival kidet vettem,mert az már bejött ,mert attól jobb az étvágya is.

Ilyenkor mindig magamat hibázataom,mert gondolkodok,hogy lehet valamit másképp kellett volna csinálnom.Most is annyira ideges vagyok hogy nem igaz.Ha beteg én is betegje vagyok.Ilyenkor alig alszok.

Gondolkodtam a MultiTabs immuno tablettán,jó lehet az?

2013. jan. 3. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:

A fiamnak jó volt, de csak eleinte. Pár hónap után már mindent elkapott újra. Most a Forever Kids vitamint vettem, állítólag nagyon jó. Nemrég kezdtem adni neki, még nem tudok nyilatkozni. Ha alányomnak lejár ez az immunerősítő kúra, akkor neki is elkezdem adni ezt a vitamint.

Én is mindig magamat hibáztatom ha a gyerekek betegek, és teljesen kész vagyok. Most meg főleg, mert a lányom lassan 2 hónapja szinte egyfolytában beteg. Ez idő alatt 4-5 nap volt, amikor nem volt lázas vagy hőemelekedéses, holnap dől el kell-e neki a 4. antibiotikum kúra.

(bocs hogy itt panaszkodom, csak hogy tudd, átérzem milyen,amikor a gyerek sokat beteg)

2013. jan. 3. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Immunerősítésre nekem a Béres csepp+ C vitamin vált be. Rá van írva testtömeg kg szerint mennyi csepp kell belőle. Gyerekek 10kg felett szedhetik. Én a téli időszakokban szedem és azóta nem szoktam lebetegedni.
2013. jan. 3. 23:41
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segitő válaszokat!

Már lement 36,6-ra most mértem.

Holnap én is veszek forever zöldség vitamint,azt is szedte már folyamatosan,mert ráadásul nem eszik meg semmi gyümölcsöt,csak a facsart narancs levét issza meg,és ezt a vitamint ajánlották,ez is jó is volt,mondjuk akkor még nem volt ovi.

2013. jan. 4. 01:21
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös, kisgyereket ne tömjünk MÁR MOST mindenféle "erősítővel". Az a szerencsétlen gyerek most immunilzálódik, ez eléggé meghatározza a későbbi ellenállóképességet. Az jó, ha ilyen korban sokat beteg.
2013. jan. 8. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!