Milyen gyakran vesztek játékot gyermeketeknek?
Kíváncsi vagyok...És ha vesztek, akkor újat vagy inkább használtat?
Még csak most zajlott le a karácsonyi ajándékdömping, de már azon gondolkozom, hogy kellene vennem neki ezt-azt. Olyan klassz játékok vannak, a szülinapja pedig csak 4 hónap múlva lesz.
20 hónapos a kislányom.
Használtan veszem. Gyakran kap, havonta, de mindig szortírozok a játékaiból, eladom amivel nem játszik, és abból veszek neki újat.
Karácsonyra 50.000-ért vettem neki játékot, de 40.000-ért sokerült eladni a régieket.
2 nagy zsák plüsst adtam el, baby játékokat, és vettem ponykat, pony házzal, mert most az a sláger.
Köszönöm a válaszokat.
Az jó ötlet, hogy a régieket eladni, de lesz kistesó is ha minden igaz, és nem akarok mindent még egyszer megvenni. Amiért igazából jó pénzt is lehetne kapni, az nekünk is fog még kelleni.
De nálunk is már most nagyon sok a játék és hát nem két fillérbe kerülnek.
Első vagyok. Sajnáltam eladni én is a baby játékokat, de a férjem erőltette, mert hogy nem férünk tőlük, és mindig lesz új, jobb, amit úgyis megveszek:)
Így hát eladtam, és tényleg, annyi minden újdonság van a picinek a tescoban, a neten... Sokkal jobbak mint amit az elsőnek vettem piciként!
15 hetes terhes vagyok, alig várom hogy megtudják fiam vagy lányom lesz, és vásároljak:)))
Adom majd el a lànyom ruháit, és veszem majd a picinek az újakat. Hiába raktam el a nagy ruháit, ő teli, a pici meg nyári lesz. Mire kellene a picinek az overál, a nagye már rég kicsi lesz rá...
szülinap,névnap,karácsony mindig újat és minőségi játékot,de most januárba veszek mert akciós és elteszem :)
2,5 éves és 8 hónapos kisfiam van
csak ünnepekre
de 3 gyerek mellett gy is sok van :-)
elcserélgetem ami már nem kell olyanra ami kell ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!