Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen gyakran vesztek játékot...

Milyen gyakran vesztek játékot gyermeketeknek?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok...És ha vesztek, akkor újat vagy inkább használtat?

Még csak most zajlott le a karácsonyi ajándékdömping, de már azon gondolkozom, hogy kellene vennem neki ezt-azt. Olyan klassz játékok vannak, a szülinapja pedig csak 4 hónap múlva lesz.

20 hónapos a kislányom.

2012. dec. 29. 09:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%

Használtan veszem. Gyakran kap, havonta, de mindig szortírozok a játékaiból, eladom amivel nem játszik, és abból veszek neki újat.

Karácsonyra 50.000-ért vettem neki játékot, de 40.000-ért sokerült eladni a régieket.

2 nagy zsák plüsst adtam el, baby játékokat, és vettem ponykat, pony házzal, mert most az a sláger.

2012. dec. 29. 09:30
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak valamilyen alkalomból: Karácsony, névnap, születésnap, jutalmazások (ők már nagyok: 6 és 12 éves). Mivel ilyenkor a családban mindenkitől kapnak valamit, már így sem férünk a játékoktól. Mindig új játékot kapnak.
2012. dec. 29. 09:36
 3/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az jó ötlet, hogy a régieket eladni, de lesz kistesó is ha minden igaz, és nem akarok mindent még egyszer megvenni. Amiért igazából jó pénzt is lehetne kapni, az nekünk is fog még kelleni.

De nálunk is már most nagyon sok a játék és hát nem két fillérbe kerülnek.

2012. dec. 29. 10:00
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Sajnáltam eladni én is a baby játékokat, de a férjem erőltette, mert hogy nem férünk tőlük, és mindig lesz új, jobb, amit úgyis megveszek:)

Így hát eladtam, és tényleg, annyi minden újdonság van a picinek a tescoban, a neten... Sokkal jobbak mint amit az elsőnek vettem piciként!

15 hetes terhes vagyok, alig várom hogy megtudják fiam vagy lányom lesz, és vásároljak:)))

Adom majd el a lànyom ruháit, és veszem majd a picinek az újakat. Hiába raktam el a nagy ruháit, ő teli, a pici meg nyári lesz. Mire kellene a picinek az overál, a nagye már rég kicsi lesz rá...

2012. dec. 29. 10:04
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

szülinap,névnap,karácsony mindig újat és minőségi játékot,de most januárba veszek mert akciós és elteszem :)

2,5 éves és 8 hónapos kisfiam van

2012. dec. 29. 10:04
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
nem kap minden hónapban,viszont nem csak alkalmakra.karácsony szülinap egyben van, a névnap meg rá 1 hónapra,igy elég sok lenne mindent egybe aztán meg karácsonyig megint semmi,tavaly nyáron több mindent is kapott,amit csak úgy,biciklit,meg trambulint,kinti homokozó játékot.most idén ezek már nem kellenek,igy lehet csak apróságokat kap,pl matricás füzetet,fejlesztő játékokat,veszek legót is de azt elteszem,had gyűljön össze.viszont nem havi szinten kap az biztos.én is eladom a régi játékait,ünnep elött,abból sokat kap ő is ujjat,viszont vegyesen veszek,használtat vagy ujjat,de újat nagyon ritkán kap.
2012. dec. 29. 10:38
 7/22 A kérdező kommentje:
10:38-as, na ez az, nálunk kislányom névnapja karácsony előtt van pár nappal, a szülinapja meg húsvét környékén. Szóval ha csak ünnepre vennék, akkor lenne két hónap amikor el lenne árasztva ajándékokkal, a maradék időben meg semmi.
2012. dec. 29. 10:46
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

csak ünnepekre

de 3 gyerek mellett gy is sok van :-)

elcserélgetem ami már nem kell olyanra ami kell ennyi

2012. dec. 29. 10:55
 9/22 anonim ***** válasza:
84%
20 hónapos a fiam csak ünnepre kap játékot,és semmit nem adok el max elteszem ugyanis tervezünk még 1-2 tesót,újat veszek,és szerintem nincs értelme hetente,havonta játékot venni,mert fejlődik sokat és más oldaláról közelíti meg a játékot pl lehet,hogy csak egymásra tette a Dublot,2 hét múlva felépít egy házat, ha túl sok játéka van nem tudja kihasználni,legalábbis szerintem,most karácsonyra összességbe kb 40ezerért kapott játékot sok Dublot,favonatot,fakockát,szerszámot,könyvet,autót,néhány plüssöt stb.Április végén lesz a szülinapja,március végén a névnapja így addig nem kap játékot senkitől.
2012. dec. 29. 11:14
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egyelőre egy 5 éves kislány van , de szeretnék minél hamarabb egy kistesót , plüss álat kb.10 van nem nagyon engedem neki :-) Mi olyankor veszünk neki játékot amikor úgy érzem , hogy megérdemli , megha van valami olcsó játék és tetszik neki , akkor megkapja , bár sokszor veszünk neki , a vaterárol , teszveszről , ebay :-) Nálunk a játékok elpakolására jo tervet találta ki , vettem ilyen szines müanyag dobozott , abba belepakoltam , és a mi franciágyunk alá betetettem
2012. dec. 29. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!