Milyen gyakran vesztek játékot gyermeketeknek?
Kíváncsi vagyok...És ha vesztek, akkor újat vagy inkább használtat?
Még csak most zajlott le a karácsonyi ajándékdömping, de már azon gondolkozom, hogy kellene vennem neki ezt-azt. Olyan klassz játékok vannak, a szülinapja pedig csak 4 hónap múlva lesz.
20 hónapos a kislányom.
Én annak idején elhalmoztam a lányomat rendesen. Piciként gyakran kapott apróságokat, Kinder tojást pl napi szinten, pár száz forintos kirakókat, puzzle-t, babákat havi szinten. Drágább játékokat, könyveket ünnepekre, de mindig van valamilyen ünnep. :) Később havonta megvettem neki az aktuális Barbie és egyéb újságokat is.
Javaslom nektek, hogy óvatosan az elhalmozással, mert nagyon megszokják ám a gyerekek; most már tizenéves a lányom, és ugyanilyen gyakorisággal elvárná a pipere dolgokat, márkás ruhákat, mobiltelefon lecserélést is...na most már nem filléres a dolog. A kistesónál jóval visszafogottabb vagyok, mégis boldog. Ráadásul a régi, elnyűtt játékok, üres műanyag flakonok, papírdobozok a kedvencei... :) Ő 2 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!