2 év körüli gyermeked milyen gyakran beteg? Jár közösségbe?
Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 15:23
1/4 anonim válasza:
2 éves koráig talán 1x volt lázas beteg. Utána bölcsis lett. Az első fél évben nem sokat jártunk bölcsibe, mert szinte folyamatosan beteg volt.
2/4 anonim válasza:
2 évesen került közösségbe.
egy éves koráig egyszer sem volt beteg.utána havonta egyszer
két éves korától,amikor bölcsis lett,szinte folyamatosan.most három éves múlt,szeptemberben kezdte az ovit.úgy néz ki most már javul a helyzet,egy hónapot folyamatosan járt oviba,egyszer sem volt beteg az elmúlt egy hónapban.mondjuk teszek is érte,bár addig is mindent megtettem,multivitamin,c vitamin,immunerősítő kúra.most minden nap inhalálunk salvus vízzel naponta kétszer,nagyon sokat segít
3/4 anonim válasza:
2,5 éves lesz a kislányom januárba. 2 éves koráig 1x volt torokgyulladása. Szeptember óta jár hetente 2-3x családi napközibe délelőttönként, azóta 1x volt tüszös mandulagyulladása. Néha folyik az orra, de az lehet attól is, hogy az utolsó 2 foga jön.
4/4 anonim válasza:
2,5 éves a fiam,születésétől kezdve nagyon sokszor volt beteg,és mindig felső léguti betegsége volt,majdnem mindig torokgyulladás,ami mellé egy kis ez,egy kis az párosult...dec.3-án kezdtük a bölcsit,2 napot járt,elkapta bent,de úgy,hogy még mai napig kicsit köhög...és legközelebb január 2-án megy.Nem tudom mi lesz,de ha ez igy megy nem tudom hogy birjuk.De remélem javulni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!