Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év körüli gyermeked milyen...

2 év körüli gyermeked milyen gyakran beteg? Jár közösségbe?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
2 éves koráig talán 1x volt lázas beteg. Utána bölcsis lett. Az első fél évben nem sokat jártunk bölcsibe, mert szinte folyamatosan beteg volt.
2012. dec. 23. 16:02
 2/4 anonim ***** válasza:

2 évesen került közösségbe.

egy éves koráig egyszer sem volt beteg.utána havonta egyszer

két éves korától,amikor bölcsis lett,szinte folyamatosan.most három éves múlt,szeptemberben kezdte az ovit.úgy néz ki most már javul a helyzet,egy hónapot folyamatosan járt oviba,egyszer sem volt beteg az elmúlt egy hónapban.mondjuk teszek is érte,bár addig is mindent megtettem,multivitamin,c vitamin,immunerősítő kúra.most minden nap inhalálunk salvus vízzel naponta kétszer,nagyon sokat segít

2012. dec. 23. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:
2,5 éves lesz a kislányom januárba. 2 éves koráig 1x volt torokgyulladása. Szeptember óta jár hetente 2-3x családi napközibe délelőttönként, azóta 1x volt tüszös mandulagyulladása. Néha folyik az orra, de az lehet attól is, hogy az utolsó 2 foga jön.
2012. dec. 23. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:
2,5 éves a fiam,születésétől kezdve nagyon sokszor volt beteg,és mindig felső léguti betegsége volt,majdnem mindig torokgyulladás,ami mellé egy kis ez,egy kis az párosult...dec.3-án kezdtük a bölcsit,2 napot járt,elkapta bent,de úgy,hogy még mai napig kicsit köhög...és legközelebb január 2-án megy.Nem tudom mi lesz,de ha ez igy megy nem tudom hogy birjuk.De remélem javulni fog.
2012. dec. 23. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!