Attól betegeskedik ennyit, hogy bekerült közösségbe? Tényleg normális, hogy ilyen sokszor beteg?
Szia szerintem nem normális,az én fiam 3,5 éves
4 hónapos korától 2-3 havonta beteg, már elegem van ,ki vagyok idegileg is na meg a pénzről nem is beszélek!!
Most fogják valszeg az orrmanduláját kivenni legalábbis remélem!!
Ráadásul jön a kisteső juli végén,és ne tom mi lesz ha folyton beteg, majd átadja a kistesónak is!!
Én ezért nem hiszem hogy normális már ez, de azt mondták nyugi jövőre már nem lesz ilyen beteges a kisfiam,mert ő is tavaly szeptemberben kezdte az ovit
Bocsánat értelmetlenül irtam ,
valszeg meg fogják műteni ,az orrmanduláját ajánlotta fül orr gégész dokinő!!
Mi ovit kezdtünk szeptemberben, hát maga volt a pokol. Pár nap ovi, 1-2 hét itthon. Ez ment február végéig. Addigra megerősödött, vagy nem tudom, de után 2 hónapig nem volt beteg, most volt itthon 1 hetet. Pedig ovi előtt egyszer sem volt beteg, 3,5 éves koráig 1szer szedett antibiotikumot.
Mi már tél közepén beutalót is kaptunk orrmandulaműtétre, de a gyerekorvos szerint még semmi nem indokolja. Azt mondta, ha a következő tél is így fog eltelni, akkor érdemes elgondolkozni rajta, de pl egy fül orr gégész azt mondta, hogy iskolás koráig nem érdemes hozzá nyúlni.
Egyébként szerintem is az a legnagyobb baj, hogy néhányan annyira betegen beviszik a gyereket, hogy szegény alig áll a lábán, taknya nyála egybe folyik és majd megfullad a köhögéstől.
Az én kisfiam is nagyon beteges volt, pedig még közösségbe sem járt. Most tavasszal március elején (2,5 évesen) kivették az orrmanduláját. Azóta egy köhintése sem volt! Kifolyik a váladék rendesen az orrából, nem húzódik a fülére.
Én akartam kivetetni az orrmandulát és az orvos is helyeselt. Azt mondták a kórházban, hogy amelyik gyerek fogékonyabb a betegségekre az orrmandula az első lépés, hogy kevesebbet legyen beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!