Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kérhetem, hogy a bölcsiben ne...

Kérhetem, hogy a bölcsiben ne altassák ebéd után a gyereket? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

A lányom itthon nem alszik ebéd után. A bölcsiben ma aludt, hatalmas kínszenvedés árán. Ennek az az eredménye, hogy most még nem alszik, és üvölt, mint a sakál. Neki nincs igénye a nappali alvásra. Tud csendes pihenőzni, elvan legalább fél órát az ágyban, csendesen.

Kérhetem, hogy ne erőltessék nála az alvást?

2013. jan. 3. 21:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyebkent az en gyerekem óvodás korában szokott rá arra, hogy ha ebéd utan elaludt, éjfélig fent volt. Szóltam az ovonoknek, hogy ne fektessek le, mert éjjel nem alszik a gyerek. Mondtak hogy ok, akkor 1re menjek érte, mert a napirendet tartani kell es olyan nincs, hogy az en gyerekem nem fekszik le, a többi meg igen.
2013. jan. 4. 07:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem azt kérheted, hogy az alvást ne erőltessék, de az alvásidőt valószínűleg végig kell majd pihennie.

Legalábbis a lányomnál így volt/van, aludni nem kötelező, de lefeküdni és csöndben maradni igen.

2013. jan. 4. 10:17
 13/13 anonim ***** válasza:
A bölcsiben a fiam nem tudott mindig aludni,egy minimális ideig (talán félóra) elvárták tőle,és ki is bírta,hogy csendben pihenjen,kb.ekkor már úgyis kelt a legkevesebbet alvó kisgyerek. A korábban kelők számára úgyis biztosítani szoktak felügyeletet a másik helyiségben, hogy a többieket fel ne ébresszék, ill. olyan irreális elvárásaik nem voltak, hogy két és fél órán át csendben nézegesse a plafont. Szerintem ilyesmi óvodában is megoldható.
2016. aug. 31. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!