Kétéves kisgyereketeknek oviban/bölcsiben adnak tízóraira valamit, vagy csak reggeli, ebéd és uzsonnát kapnak?
Az oviban valóban csak 3-szor esznek, de hogyan jár a 2 éves oviba???
Mert 3 évesnek már megfelelő a napi 4-5 étkezés (otthon reggeli és vacsora).
Mondjuk nálunk 12-kor van ebéd, 13 óráig éhen is halnának...
Én sem értem a 2 éves ovist.
Nálunk tízóraira kapnak gyümölcsöt,amit a szülők visznek be.Délben már be is fejezik az ebédet,és mennek aludni,ébredés után pedig uzsi,1/2 3 körül.
Szia!
Nekünk a bölcsibe lehetett bevinni gyümölcsöt, azt kapták tízóraira és ha maradt, akkor uzsonna után.
A mi ovinkban van minicsoport, ami a bölcsihez tartozik és azok a gyerekek járnak oda, akik a bölcsit már kinőtték, de kiscsoportba még nem mehetnek.
Az én fiam is oda járt, mert jan-ban töltötte a 3-at és az oviban nem lehet év közben kezdeni.
Azért írtam, hogy ovi, mert magán és ők így nevezik, a bölcsit meg azért tettem mellé, hogy értsétek, hogy még azzal egyszintűek.
Azon gondolkodtam, hogy szóljak adják inkább az uszonnát oda tízóraira, mert kicsit zavar, hogy a gyerek esetleg de. éhez és valószínű nem fogja mondani. Itthon szokta kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!