Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kétéves kisgyereketeknek...

Kétéves kisgyereketeknek oviban/bölcsiben adnak tízóraira valamit, vagy csak reggeli, ebéd és uzsonnát kapnak?

Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 09:43
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Most kezdtük az ovit és nem kapnak a gyerekek fél 9-13 óra között semmit. Számomra ez kicsit durva, az enyém nem ehhez volt szokva. Most kezdjek el kötekedni, hogy legalább egy almát adhatnának nekik?
2010. szept. 3. 09:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Az oviban valóban csak 3-szor esznek, de hogyan jár a 2 éves oviba???

Mert 3 évesnek már megfelelő a napi 4-5 étkezés (otthon reggeli és vacsora).

Mondjuk nálunk 12-kor van ebéd, 13 óráig éhen is halnának...

2010. szept. 3. 10:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Én sem értem a 2 éves ovist.

Nálunk tízóraira kapnak gyümölcsöt,amit a szülők visznek be.Délben már be is fejezik az ebédet,és mennek aludni,ébredés után pedig uzsi,1/2 3 körül.

2010. szept. 3. 10:54
 4/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk a bölcsibe lehetett bevinni gyümölcsöt, azt kapták tízóraira és ha maradt, akkor uzsonna után.

2010. szept. 3. 10:56
 5/13 anonim ***** válasza:

A mi ovinkban van minicsoport, ami a bölcsihez tartozik és azok a gyerekek járnak oda, akik a bölcsit már kinőtték, de kiscsoportba még nem mehetnek.

Az én fiam is oda járt, mert jan-ban töltötte a 3-at és az oviban nem lehet év közben kezdeni.

2010. szept. 3. 10:59
 6/13 A kérdező kommentje:

Azért írtam, hogy ovi, mert magán és ők így nevezik, a bölcsit meg azért tettem mellé, hogy értsétek, hogy még azzal egyszintűek.

Azon gondolkodtam, hogy szóljak adják inkább az uszonnát oda tízóraira, mert kicsit zavar, hogy a gyerek esetleg de. éhez és valószínű nem fogja mondani. Itthon szokta kérni.

2010. szept. 3. 11:40
 7/13 A kérdező kommentje:
Ja és köszi a válaszokat. Kiváncsi vagyok ebben a korban máshol, hogy csinálják.
2010. szept. 3. 11:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a bölcsibe fél 10kor kapnak gyümölcslét, és fél 12 után van ebéd.
2010. szept. 3. 12:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha magánovi, akkor simán vinnék neki gyümit/kiflit/joghurtot, vagy amit szokott délelött csipegetni, hogy adják oda kilenckor. Max válaszolnak rá, hogy miért nem, stb, de én sem hagynám. A fiam 23 hós, reggel 7-kor tejet iszik, de csak fél kilenckor reggelizik vmi keveset. De ez kell ahhoz, hogy féldélig/délig bírja. Mi nem járunk, csak azért írtam, mert unokaöcsém magánovis, jobban odafigyelnek az evésére, mert kicsit macerás, mint a korábbi sima oviban.
2010. szept. 3. 13:05
 10/13 anonim ***** válasza:
OFF: 10.59-nek jelzem, hogy az ovit lehet év közben kezdeni, ugynais az ovi nem iskola, ott nincs kezdés és befejezés, folyamatosan működik egész évben és a gyerek, ha felvették, akkor a 3. szülinapja utáni napon mehet az óvodába.
2010. szept. 3. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!