2 évesem második napja lesz ma a bölcsiben. Tegnap el se akart jönni. Pedig még ebéd után el kell jönnünk. Mit csináljak, hogy ne sirjon szegénykém? . Nagyon örül a sok játéknak, gyereknek!
mert nincs rendesen felkészítve. Sajnos ez még lesz rosszabb is.
Minden elválásnak legyen egy rituáléja. Ez majd vonatkozik mikor te otthagyod vagy mikor neki ott kell hagyni a bölcsit.
Mi pl a játszórol úgy jövünk el, ha még van 10 perc a haza jövetel elött szolok neki hogy na most egy utolsót mehetünk a kedvenc hintájához aztán megyünk haza babakocisval, és ebédelünk vagy alszunk vagy....
Elöre figyelmeztetem. Össze szedi a játékokat, majd hintázunk és mondom hogy akkor késsz vagyunk integetünk elbúcsúzunk gyorsan a játszótértöl és megyünk haza.
Mi 1 éve kora óta rendszeresn járunk játszóra és mindig hiszti volt, majd ezt ajánlották és bejött.
èn minden elválásnál ezt teszem. mikor mennem kell és valakire hagyom akkor oda megyek elmondom hogy anya most elmegy kicsit, adok neki puszti és indulok is. Nálunk ez lett a rituálé és soha nem sír, néha néznek az ablakból utánnam de tudja hogy ez a rituálé azt jelenti anya elmégy de vissza jön.
mindenképpen legyen rituálétok, és könnyebb lesz.
Hirtelen kezdhetett most. EDdig ugy volt,hogy szeptemberben kezd,de 3hete szóltaqk hogy mehet most.
A játszón is nagyon nehezen hagyja ott,pedig ott sajnos nincs gyerek annyira. Mind bölcsiben van,vagy a "közeli" fél óra séta játszón.
Az a baj,hogy nem aludna bent,s ezért kell elhoznunk.Zargatja a többi gyereket,hogy játszanak vele,de ők már elalszanak..
De nem csak hogy sír,hanem mászik ki a meitaiból,s feszit..
Gondozónénik? aranyosak meg minden,de most nekem kell úgyanugy a minden rezdülését figyelni.
Ha elmegyek a boltba,akkor semmi gond,megérti. De azt nem hogy a bölcsiből,miért kell eljönnie.:( Hiába mondtam,hogy megyünk ma is.
2 évesnek miért kell mei tai-ban lennie?
Ha még nem alhat ott, szépen megfogod kezét és elviszed, ha kell felveszed, és kisétálsz vele. 2 éves, ha eddig még nem tapasztaltál nála dackorszakra jellemző hisztiket, akkor számíts rá, hogy ezután találkozni fogsz azzal is.
Azért vittem Mt-ben mert elég forgalmas és veszélyes helyen lakunk. Fáradt is volt,ráadásul kellett mennünk hivatalos ügyet intézni. a bölcsi nem az utca túlsófelén van,hogy csak hazagyalogolunk.
Tegnap már könnyebben eljött, de viszont nem ebédelt bent:( Mondjuk olyan kaja volt amit én se szerettem soha:D:D
Ma meg nem voltunk,mert oltást kapott,s azt mondta a doki inkább pihenjen otthon,az fontosabb. Holnap megyünk legközelebb 9re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!