Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha lenne rá letehetőséged...

Ha lenne rá letehetőséged elvinnéd a gyermeked bárányhimlő partyra?

Figyelt kérdés
nemsokára szülök 2 honap szeretném ha addigra átesne rajta és igy kevesebb az esélye hogy az újszülöttel együtt lesz himlös
2013. jan. 3. 14:43
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
78%
Szia! Nem vinném el. Én inkább beoltattam a kisfiamat. Minden jót!
2013. jan. 3. 14:53
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt tudni kell a bárányhimlő nem akkor fertőz, amikor a pöttyök vannak, hanem előtte pár nappal, lappangási időben. Szóval az óvodai elkerülhetetlen, mert sajnos a lappangást nem veszed észre.
2013. jan. 3. 14:53
 13/33 anonim ***** válasza:
40%
Akkor is igy gondolod majd, amikor kijon rajta az ovsomor, hogy akkor sem oltatnad be, ha fizetnenek erte?
2013. jan. 3. 14:54
 14/33 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy ellenzem az oltást attol ugyanugy elkaphatja csak kevesebb pötty lesz rajta na de mire egyáltalán hat az oltás addigra lehet benyalja
2013. jan. 3. 14:57
 15/33 anonim ***** válasza:
93%
Nem! Nem oltatnék!!!!!! Nem jött ki rajta az övsömör, nem jött ki rajta semmi!!!!! Pöttyös volt és ennyi! egy náthának is lehetnek komoly szövődményei. az oltás egy nagy biznisz, de persze mindenki úgy csinálja ahogy jónak látja, ez csak az én véleményem! De 20 évig véd kb, hát elmondom tapasztalatból az isten mentsen meg egy felnőttkori bárányhimlőtől! Tudom milyen, majdnem belehaltam! Ki tudja mikor fogja a nagy gyerek , vagy kis felnőtt beoltatni magát. Szóval legyen csak túl rajta gyerekkorban! De mint mondtam, nem meggyőzni akarok, ez csak az én privát véleményem:)
2013. jan. 3. 14:57
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Az ovsomor evekkel kesobb jelenik meg, nem a betegseg lefolyasa utan rogton... A legvaloszinubb felnott korban.
2013. jan. 3. 14:58
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Én elvinném a partira. Sajnos, egyik megoldás sem tökéletes. Nem jó érzés megbetegíteni szándékosan a gyermeket, de később a babával tényleg sokkal rosszabb lenne. És előbb-utóbb úgyis átesik rajta. Az oltás csak gyengít a betegség lefolyásán, tudtommal, és nem védi meg teljes életre a himlőtől, legalábbis nekem a gyerekorvos ezt mondta. Ő nem ajánlotta nekünk az oltást.
2013. jan. 3. 14:58
 18/33 anonim ***** válasza:
60%
az első fertőzöttnél a legenyhébb a lefolyás a többi utána következőn egyre intenzívebben jön ki.Ha a gyereked nem szerencsés ő kapja el utoljára .Én tapasztaltam a saját gyerekeimen.Az utolsón szinte ép bőrfelület nem volt és lázas volt stb.Keress rá ha nem hiszed ez tény
2013. jan. 3. 15:00
 19/33 anonim ***** válasza:
Övsömör övsömör! Nem tartok tőle, sokkal komolyabb alattomosabb betegségektől tartok, ami ellen nincs megelőzés. Ami ha már megjelenik baj van. De nem félek a gyerekkori bárányhimlőtől, és a később fellépő vagy nem fellépő övsömörtől. A fenőttkori bárányhimlőtől kell jobban félni! Ismerek olyat aki ugyanúgy halálán volt , szerencsére rendbejött, kivéve, hogy nemzőképtelen lett 24 évesen!!!!!!
2013. jan. 3. 15:01
 20/33 anonim ***** válasza:
18-as, nálunk épp fordítva volt. Először a nagy kapta el, kb 20 pöttyel, aztán a kicsi 1200 pöttyel :D aztán én, azt inkább nem mesélem.
2013. jan. 3. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!