Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire vegyem komolyan,...

Mennyire vegyem komolyan, hogy az alig 4 éves kisfiam a félévértékelő tesztlapon nagyon rossz értékelést kapott? Más is járt úgy, hogy nem volt elégedett az értékeléssel?

Figyelt kérdés
Én teljesen megdöbbentem azon, hogy a fiamat hogy lehúzták, már ami az értelmi képességeit illeti. Értelmiségi család vagyunk, a gyermek sem hülye, mégis egy ügyefogyott kisfiú képe rajzolódott ki a tesztből. Későn érő típus, ami a beszédfejlődését illeti, ezt elismerem, de több logopédusnál is jártunk, s mindenki meg volt elégedve a gyerekkel, nem foglalkoznak vele, még ráér, mindig ez a válasz. Aztán az oviban meg jól lehúzzák az értékelésnél. A kommunikációs résznél el is fogadtam a rossz minősítést, de ebből miért következik az, hogy az értelmi képességeit is leértékelik?

2013. jan. 3. 11:48
1 2
 11/11 anonim válasza:
Erről csak annyit, hogy engem oviban értelmi fogyatékosnak ítéltek meg... Az iskolában meg országos és körzeti tanulmányi versenyeket nyertem 7 éven át természetismeretből, irodalomból is párszor, alapműveltségből is 1-szer, továbbá valami töris versenyen is dobogós helyezést értem el, ha jól emlékszem, mert ez még kis alsós koromban volt. Sokszor volt a bizim is kitűnő és most ott tartok, hogy németből és angolból is nyelvvizsgázni fogok nem soká pedig megyek az egyetemre. Szóval ennyit ér az óvodai értékelés kedves kérdező.:)
2013. jan. 28. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!