Ilyen rossz anya vagyok?
Nem vagy rossz anya, csak fáradt, és megkockáztatom, depresszióközeli állapotban:(. Sajnos úgy tűnik, Te vagy a "rossz zsaru", mama meg a jó...
Hogyan alakult az eddigi három évetek?
Mennyit jársz el otthonról?
Mama a "nevelésből" is kiveszi a részét vagy az csak Neked jut? És neki a "kényeztetés"...
Amikor adtam rá a papucsot akkor rúgta le a lábáról de azért is ráadtam. Alig bírtam a gyermekem a szobában tartani arra a kis időre amíg ráadtam a papucsot ment volna vissza egyből mamához nagy ordítás árán végeztünk könnycseppek nélkül a fiam részéről.
És egyből amint ráadtam a papucsot szaladt is a szomszédos szobába a mamához és mondta a mamának hogy anya nem adott inni, erre a mama mi az hogy nem adott neked inni és kézen fogva sétáltak ki a konyhába majd kis fiam adok én neked inni.
Azon háborodtam fel hogy nekem egy szóval nem említette a fiam hogy inni kér pedig a szobában is volt tea pohárban, gondolom annyira menekült tőlem a fiam hogy nem volt ideje se mondani.
Nem rég leültünk beszéltünk a mamával és megbeszéltük kit mi bánt.
Kibeszéltük a gondot és addigra a fiam elaludt egyedül a szobában.
De nagyon akaratos szófogadatlan gyermekről van szó. Nekem nem fogad szót ha valahol jól érzi magát akkor nem lehet el hozni onnan már csak arra gondolok hogy tapasztaltam mikor jobban belemerül a játékba más gyermekekkel nem lehet haza hozni sem pedig van mikor 4 órahosszát töltünk ott.
Olyankor ordít torkaszakadtából és izzad én meg úgy adom rá a kabátot és van mikor arcon csap hogy ne öltöztessem még, maradni akar.
De ha rajta múlik akkor akár ott is alhatna akkor sem jönne haza, csakhogy nincsen hely és illetlenség lenne,mert csak pár hónapja ismerjük a családot ahová szoktuk vinni ,nem sűrűn 2 hetente.
Nem sokat mozdulunk ki itthonról , oviba még nem jár nem vették fel nem teljesen szoba tiszta,néha előfordul hogy bepisil. Boltba járunk el csak azonfelül 3-4 naponta 1 szer. Tudom többször kéne vinnem emberek közé és megtanulná a határokat de hihetetlen cirkusz az is ha fel kell öltözködnie és öltözködés közben ugrál az ágyon és dobálja a ruhákat mire felöltöztetem addigra leizzad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!