Ha egy 21 hónapos gyerek azt mondja, hogy anyát nem szereti, csak apát és mamát (ott is csak az egyiket), tudja, mit beszél?
szerintem nem arról van szó, hogy nem szeret, legfeljebb arról, hogy a mamának / apának jobban élvezi a társaságát
ne aggódj emiatt, nálunk is ez van :) születése óta, az okot te is megírtad, mókamesterek , és hát egy pici gyerek ezt nagyon élvezi
neked ott a háztartás, az egész nap vele, gondolom nem dobálod a levegőbe szünet nélkül, meg vannak kötelező rossz dolgok
na most mamánál meg gondolom mindent lehet, és azt a kis időt amit vele tölt, azt csak neki szenteli, és hülyül vele egyfolytában
az enyém 3,5 éves, volt idő, 1 éves kora körül, amikor én meg sem foghattam ha itthon volt az apja :( csak az apja csinálhatott vele mindent, ő azt mondja engem is szeret, de egyértelműen apás /mamás, mert valahogy jobban értenek a nyelvén, jobban tudnak vele játszani, hülyülni, kevesebb időt töltenek vele, de az minőségi
Hát bizony nagyon szeretem őt!
Bár lehet, hogy nem mindig látszik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!