Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan csillapítsam az éjszaka...

Hogyan csillapítsam az éjszakai köhögést?

Figyelt kérdés
A lànyom karàcsony előtt kezdett köhögni, mostanra javult a helyzet, de èjszaka 2-3* rohamokban tör rà a köhögès. Eltart pàr percig ès alszik tovàbb. Van valakinek tapasztalata, mivel lehet ezt enyhìteni? Szegèny nagyon nyùzott az àllandò èbredèsek miatt. 4,5 èves a csajszi.

2012. dec. 28. 09:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Száraz vagy hurutosan köhög?
2012. dec. 28. 10:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Orvos ír fel neki Coderettat.
2012. dec. 28. 10:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sinecod cseppek.
2012. dec. 28. 10:16
 4/10 A kérdező kommentje:

Nappal hurutosan, èjjel szàrazan.

Köszi a tippet, ha lenne doki ès ha otthon lennènk màr elvittem volna. De egy isten hàta mögötti kis faluban vagyunk, ahol a 70 èvesem doki, csak az antibiotikumot ismeri.

2012. dec. 28. 10:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Felnőtt orvos van?

Irass fel magadnak Sinecod-ot. Az tabletta.

Az 5 évesemnek adtunk belőle negyedet (elnegyedeltünk egy tablettát és porlasztva lekvárral adtuk be könnyedén), az kb. megfelel a Sinecod csepp-adagjának. Mert hogy az is vényköteles...

2012. dec. 28. 10:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Fluimucil. Nekünk nagyon bevált, 1-2 nap alatt teljesen renbe jön a gyerek!
2012. dec. 28. 10:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom is pont ennyi idős,és ugyanez a gond.A sinecod nem segített,ma viszem vissza a dokihoz.
2012. dec. 28. 10:32
 8/10 anonim ***** válasza:
a 2,5 éves fiamnak több mint 1 hónapja tart ez,nappal néha,de éjjel amint fekszik,úgy köhög hogy majd meg fullad,és a végén már hányásig köhög,meg nem tudja kiköpni,ig visszanyeli ugye,felgyülemlik,aztán hányás lesz belőle.Ez megy 1hónapja,kb 5-6x hányt már emiatt.Dokihoz hetente van hogy 2x is megyünk,már antibiotikumot is kapott,akkor a torka piros volt,de most semmi,csak a köhögés.Sinecodot ir neki is,meg köptetőt,de azt mondta,köhögés csillapitót most ne adjak neki,csak köptetőt,mert az a lényeg feltudja köhögni,a kettőt meg egyszerre tilos használni.Mert ő hurutosan köhög.De ha a lányodnak száraz köhögése van,akkor jó a sinecod.Egyébként én mindent próbáltam már,párásitót,hagymát a szobába,zsirral kentem a mellkasát...stb,neki semmi nem használ sajnos.
2012. dec. 28. 10:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nálatok más baj is van, ha nappal hurutosan, éjszaka szárazon köhög.

Nem túl száraz a levegő? Esetleg elbújó penész valahol?

Ha száraz a levegő éjszakára kipróbálhatod, hogy sós vizet párologtatsz, ahol a kislány alszik. (Másfél liter víz, 1 evőkanál só, felforralod és a szobában hagyod kihűlni.)

A Naturlandos köptető is jó, recept nélkül kapható, vagy a Stodal szirup. Baby luuf balzsammal is kenheted éjszakára a hátát, könnyíti a légzést. (Talán neki már a Wick is használható...)

Jobbulást a kicsinek!

2012. dec. 28. 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Sinecod éjjel csillapítja a köhögési ingert. Ezen kívül vágj fel egy vöröshagymát és napközben inhaláljatok, az feloldja a váladékot és hurutos lesz mindig és nem fogja éjjel ingerelni. 4,5 éves kislány anyukája.
2012. dec. 28. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!