Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Éjszakai tej-cumisüvegből?!...

Éjszakai tej-cumisüvegből?! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A lányom nemsokára 2 éves lesz. Amikor jön a foga (ritka), akkor előfordul, hogy 1-2 éjszaka kér tejet. Gondolom mivel kevesebbet eszik nap közben. Sosem volt ez gond, azon az 1-2 éjszakán kívül tényleg sosem kért. Na de most ez a 3.hét, hogy szinte minden éjjel kér. Volt, hogy nem adtam neki, és 15 perc sírás után megnyugodott és elaludt. De olyan is volt, hogy órákig fent volt.

Ennyi idősen szerintem semmi szükség rá, ráadásul a fogainak nagyon nem jó. De nem tudom, mit tehetnék még, hogy leszokjon róla?

A másik, hogy sosem cumizott, de mostanában azt is akar, ma talált egy régi cumit az egyik fiókban, elkezdett cumizni. Amikor elvettem tőle, úgy, de úgy sírt, alig kapott levegőt.

2012. dec. 18. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
CSak vizet adj neki lefekvés után! a cumit meg egyszerűen tüntesd el, amikor nem látja és ha kéri, mondd, h elvitte a cica:))
2012. dec. 18. 20:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy reggel és este abból issza a tejet. Hétközben csak este, mert bölcsis. De este üvegből kb. 5 dl tejet iszik meg, pohárból szerintem max 0,5 dl menne le. :/
2012. dec. 18. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Hidd el, megszokná a poharat és abból is inna rendes menyiséget. Lásd az ovisokat pl.
2012. dec. 19. 18:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Bölcsis, minden mást iszik pohárból, de mindig max fél dl egyszerre. Valamit kell csinálni, mert egyszerűen nem hagyja abba az üvöltést, amíg nem kap tejet. :(
2012. dec. 20. 09:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Lányom detto ugyanezt csinálja pár napja. Neki a szemfogai jönnek. A déli alvásnál balhézott, de mondtam elfogyott és csak lenyugodott. Remélem éjszaka nem fog kérni, hajnalban 2x kelt :(
2012. dec. 20. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
ja és 21 hónapos :)
2012. dec. 20. 16:11
 7/9 A kérdező kommentje:
A lányomnak most a jobb oldali kisőrlők jönnek, lent és fent is, de már eléggé kint van. Lehet, hogy csak azért csinálja. Nem tudom, most épp megbeszéltük, hogy a Jézuska elviszi az üveget. Kiváncsi leszek! :)
2012. dec. 20. 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Éjszaka 3szor kelt tejcsiért, először nagy hiszti volt, de utána már kevesebb ideig tartott. Reggel 7kor adtam neki először. Mondtam neki hogy csak fürdés után és reggel ébredéskor van tejcsi mert ha sokat iszik éjszaka megfájdulhat a pocakja. Ebéd után lefekvéskor most is kérte megint mondta a tejcsit, elmondtam a pocakos dolgot és nem hisztizett. Remélem a mostani éjszakánk jobb lesz :)
2012. dec. 21. 13:58
 9/9 A kérdező kommentje:
A lányom most éjjel 5:40-kor kért tejet, de mondtam, hogy elfogyott, venni kell a boltban. És pár perc nyűglődés után elaludt. Remélem, hamar megszokja, nem fordul át hisztibe.
2012. dec. 21. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!