Mi legyen az éjszakai és délutáni pelussal?
Figyelt kérdés
Kisfiam már nyár eleje óta "szobatiszta".De csak nappalra.Sajnos alvás idő alatt(du.és éjjel)nem mertem még levenni róla,mert legtöbbször ilyenkor kakil.Néhányszor sikerült már bilibe,wc-be is,de legtöbbször a nagy dologgal megvárja a pelust.Attól tartok teljesen megszokja ezt a kényelmes módszert,hogy kaki a pelus időben.Mit tegyek?Jó,ha egyszerűen holnaptól nem kap többet?ja,most 28 hónapos.2012. nov. 1. 16:57
1/5 anonim válasza:
szerintem ne adj rá!
meg kell tanulnia hogy a bilibe/wc-be kell.
mielőtt letennéd aludni pisiltesd meg és akkor a bepisilés elkerülhető.illetve éjszaka 1szer keltsd fel pisilni.én így csinálom a lányommal pedig már bőven elmúlt 3 éves,de nem merem egész éjszaka pisilés nélkül hagyni mert akkor néha előfordul hogy bepisil hajnalba.
2/5 anonim válasza:
Kicsi még, én azt mondom. Örülj neki, hogy már nappalra szobatiszta. Ha most leveszed róla a pelust, és bekakil/pisil akkor esetleg frusztrálhatja a dolog. Mivel olyankor még pisil/kakil így nem áll készen a teljes szobatisztaságra.
3/5 anonim válasza:
1. vagyok
bocsika csak most jutott el az agyamig hogy 28 hónapos. :)
akkor tényleg nem gond ha alvásnál van rajta pelus. :)
majd egy pár hónap és akkor esetleg a délutáni pelusról leszoktatod aztán mad idővel az éjszakairól is.
4/5 anonim válasza:
Az én lányom 29 hónapos és ő is csak nappalra szobatiszta. Alváshoz még mi is pelusozunk. A kakilni ő is az esti pelusba szokott így kétszer cserélek pelust este. Nálunk is volt már, pont a napokban hogy leült pisilni és kaka is volt a bilibe nagyon megdícsértem érte.Sz.tem is kicsik még a teljes szoba tisztaságra nem szabad erőltetni semmit.Eljön mindennek az ideje én nagyon örülök,hogy legalább nappal nem kell már a pelus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!