Meggyogyul antibiotikum nelkül?
Figyelt kérdés
3 eves kislanyomnak tüszös mandulagyulladasa van mar ebben a honapban masodjara.Voltunk orvosnal,ahol a parom kifejtette nemtetszeset az ujabb adag gyogyszerkura miatt,igy a doktor nem irt fel semmit.Abban maradtunk,ha 3-4 nap mulva sem javul akkor visszamegyünk.ez a 3. nap,gyermekem ma is magas lazzal ebredt.Felek,h szövödmenye lesz,de a parom hajthatatlan,nem akar antibiotikumot ujra.Mit csinaljak??2012. dec. 24. 08:14
21/24 anonim válasza:
Mi a bajod? Köszönöm a gyökerezést! Nem neked írtam, hanem annak, aki azt írta, hogy mindenki apukát szidja, ahelyett, hogy az orvost, mert nem magyarázta el az orvos, hogy minek kell az antibiotikum. Köszönöm, hogy ilyen kedves vagy kérdező!
22/24 anonim válasza:
Én már egyébként is válaszoltam neked a 16-os válaszban.
23/24 A kérdező kommentje:
Akkor bocsanatot kerek.De teljesen ugy jött le,h nekem szol.
Megegyszer köszönöm a valaszokat.
2012. dec. 25. 21:08
24/24 anonim válasza:
Szia! Hogy van a kislány azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!