Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meggyogyul antibiotikum nelkül?

Meggyogyul antibiotikum nelkül?

Figyelt kérdés
3 eves kislanyomnak tüszös mandulagyulladasa van mar ebben a honapban masodjara.Voltunk orvosnal,ahol a parom kifejtette nemtetszeset az ujabb adag gyogyszerkura miatt,igy a doktor nem irt fel semmit.Abban maradtunk,ha 3-4 nap mulva sem javul akkor visszamegyünk.ez a 3. nap,gyermekem ma is magas lazzal ebredt.Felek,h szövödmenye lesz,de a parom hajthatatlan,nem akar antibiotikumot ujra.Mit csinaljak??
2012. dec. 24. 08:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj,de felháborító a férjed hozzáállása!És itt most a mandulaműtétre gondolok.És ha ne adj' Isten rosszabbodik a gyerek állapota az ünnepek alatt???!!Anya vagy és igen is állj a sarkadra!Itt nem a férjedre+ az ő véleményre kell tekintettel lenned,hanem a beteg gyerekedére!Ha kell neki gyógyszer,akkor nincs mese; ez nem kívánságműsor!

Felelősséggel tartozol a gyermekedért!

2012. dec. 24. 10:59
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Merthogy neked a férjed megtilthat bármit is? Elég szomorú, beadod a gyógyszert szépen a gyereknek és meggyógyul (ha ilyen sötét az urad akkor úgy add be hogy ne lássa), nekem sokszor volt és nagyon rosszul voltam csak az antibiotikum segített ráadásul rámehet a szívére is szegénykének.
2012. dec. 24. 14:29
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Kislányomnak 1 hónapja volt tüszös mandulagyulladása, 1 napig volt csak lázas, az antibiotikumtól már 1 adag bevétele után elmúlt. Az orvos gondolom nem szórakozásból írta fel, hanem mert ez kell. A férjed, ha meg nem orvos - és gondolom nem az - ne szóljon bele. Ha esetleg elkap valami szövődményt a kislányotok, hogy tud majd a férjed a tükörbe nézni? És te? A gyerek érdeke legyen az első, ne az, hogy a férjed mit gondol jónak.

Jobbulást a kicsinek és Boldog Karácsonyt?

2012. dec. 24. 14:59
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzaszolasokat.A ferjem nem orvos,csak "szeretne az lenni...".A recept vegülis az ünnepeket alatt is kivalthato,van ügyeletes gyogyszertar.Elkeserit,h a közös gyerekünkröl van szo es pont ebben a fontos temaban nem ertünk egyet...:(.Nagyon faj latnom,h szenved a kicsi...:(.
2012. dec. 24. 15:44
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

volt már a férjednek mandulagyulladása??

Ha igen, akkor tudhatná, milyen rossz!

Nekem most pont az van, hát nagyon pokolian voltam másfél napig míg orvoshoz jutottam, fájt minden izmom, nem bírtam menni se. Egy apa nem kívánhat ilyet a gyerekének! Váltsd ki a gyógyszert, mert tényleg a szívre is rámehet, ha kezeletlen marad.

2012. dec. 24. 15:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

De buta egy párod van már megbocsáss!!!! Bírom, amikor okosabb akar lenni valaki az orvosnál! Ha az antibiotikum mellé és utána probiotikumot adsz, akkor nem káros, viszont a nem adása sokkal nagyobb problémákat okozhat, mert nem tud nélküle kilábalni. A tüszős mandulagyulladás szerintem pont az a kategória, amikor antibiotikummal gyógyul meg a kis szervezet. Gondolom az orvosnak is megvan a véleménye az okos párodról....

A lányom a bölcsis időszakában 8 antibiotikumot kapott egy télen, nem sokkal utána kellett vérképet csináltatni (orrmandula kivétel végett) kicsit tartottam tőle, hogy lesz-e nyoma ennyi antibiotikumnak, de semmi, minden tökéletes lett a vérképében. 4,5 éves kislány anyukája.

2012. dec. 24. 20:09
 17/24 anonim ***** válasza:
60%
Mindenki a férjedet, szidja, szerintem az orvost kéne, mert nem magyarázta el miért olyan fontos a gyógyszer. a Mi dokink ha látja hogy valami gondunk van, részletesebben kifejti mit miért tesz. Alapban én sem szeretem ha gyógyszerrel tömik a gyerekeimet, sokkal szívesebben használok alternatív gyógymódokat, de ha meggyőznek róla hogy mennyire fontos, belátom.
2012. dec. 24. 21:48
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem gyerekkoromban többször volt tüszős mandulagyulladásom és mindig antibiotikummal kezelték ki, mivel erre ez a megfelelő gyógyszer. Penicillin injekció formájában is kaptam, amikor olyan súlyos volt, de általában elé volt rá a kapszulás. Utoljára 14 éves koromban volt, pont amikor felvételizni kellett a gimnáziumba. Utána teljesen kinőttem. A mandulámat nem vették ki, az orvos nem javasolta, mivel a szervezet egyik védelmi vonala (persze ha FOLYTON begyullad, akkor a kisebb rossz kivenni, mint meghagyni).
2012. dec. 24. 22:10
 19/24 anonim ***** válasza:
48%
Ne haragudj, de ha apukát és téged is győzködni kell, hogy egy tüszős mandulagyulladásra miért kell antibiotikum, akkor sajnállak.
2012. dec. 25. 08:17
 20/24 A kérdező kommentje:
Utolso,engem nem kell gyözködni semmiröl.Ha nem a kerdesemre valaszolsz,en meg lepontozlak. Eleg bajom van enelkül is,minthogy ilyen gyökerekkel foglalkozzak,mint te.
2012. dec. 25. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!