Meggyogyul antibiotikum nelkül?
Már ne is haragudj,de felháborító a férjed hozzáállása!És itt most a mandulaműtétre gondolok.És ha ne adj' Isten rosszabbodik a gyerek állapota az ünnepek alatt???!!Anya vagy és igen is állj a sarkadra!Itt nem a férjedre+ az ő véleményre kell tekintettel lenned,hanem a beteg gyerekedére!Ha kell neki gyógyszer,akkor nincs mese; ez nem kívánságműsor!
Felelősséggel tartozol a gyermekedért!
Kislányomnak 1 hónapja volt tüszös mandulagyulladása, 1 napig volt csak lázas, az antibiotikumtól már 1 adag bevétele után elmúlt. Az orvos gondolom nem szórakozásból írta fel, hanem mert ez kell. A férjed, ha meg nem orvos - és gondolom nem az - ne szóljon bele. Ha esetleg elkap valami szövődményt a kislányotok, hogy tud majd a férjed a tükörbe nézni? És te? A gyerek érdeke legyen az első, ne az, hogy a férjed mit gondol jónak.
Jobbulást a kicsinek és Boldog Karácsonyt?
volt már a férjednek mandulagyulladása??
Ha igen, akkor tudhatná, milyen rossz!
Nekem most pont az van, hát nagyon pokolian voltam másfél napig míg orvoshoz jutottam, fájt minden izmom, nem bírtam menni se. Egy apa nem kívánhat ilyet a gyerekének! Váltsd ki a gyógyszert, mert tényleg a szívre is rámehet, ha kezeletlen marad.
De buta egy párod van már megbocsáss!!!! Bírom, amikor okosabb akar lenni valaki az orvosnál! Ha az antibiotikum mellé és utána probiotikumot adsz, akkor nem káros, viszont a nem adása sokkal nagyobb problémákat okozhat, mert nem tud nélküle kilábalni. A tüszős mandulagyulladás szerintem pont az a kategória, amikor antibiotikummal gyógyul meg a kis szervezet. Gondolom az orvosnak is megvan a véleménye az okos párodról....
A lányom a bölcsis időszakában 8 antibiotikumot kapott egy télen, nem sokkal utána kellett vérképet csináltatni (orrmandula kivétel végett) kicsit tartottam tőle, hogy lesz-e nyoma ennyi antibiotikumnak, de semmi, minden tökéletes lett a vérképében. 4,5 éves kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!