Meggyogyul antibiotikum nelkül?
A párodnak abban igaza van, hogy a sok antibiotikum árt a gyerekeknek, mert sokára ürül ki a szervezetből.
Vigyétek el gégészhez a lányod, és ha kell, szedessétek ki a manduláját.
Én is azt gondolom,hogy alapvetően nem kell a gyereket tömni gyógyszerrel DE van az a kategória,amikor nincs más út.A t. mandulagyulladás nem játék,komoly szövődményekkel is járhat,ha nem kezelik megfelelően-de szerintem ezt te is tudod.Semmiképp nem normális,hogy 1 hónapos belül másodjára estek bele.Én is mindenképpen szakorvoshoz vinném el,sokkal jobban átlátja a helyzetet.Szükség esetén pedig valóban jobb túl lenni egy mandula kivételen,mint éveket végigkínlódni szegénynek.
jobbulás és Boldog Karácsonyt!
Szia! Nálunk is ez volt. Folyamatosan be volt neki gyulladva, hol kilábalt belőle, hol vissza. Vetesd ki a manduláját minél hamarabb! Addig is ha nem akartok gyógyszert adni neki, használjátok a természet patikáját.
itt vannak a gyógynövények, mindnél ott van mire jó. A rossmann és dm forgalmazza szinte mindet, meg a herbáriákban is kapható.
És esetleg nem tudtok arra az időre hazajönni,hogy meglegyen a kivétel? Csak egy ötlet.
amúgy elég butaság,hogy korhoz van kötve...addig meg szenvedjen szegény gyerkőc?! :(
Nah,a parom nem enged,itt maradunk az ünnepekre gyogyszer nelkül..sirni tudnek...:((
Köszönöm a valaszokat,boldog karacsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!