Iszonyatosan lelkiismeret furdalásom van, mert odazártam a lányom ujját az ajtóval. Más is járt már így?
Figyelt kérdés
Teljesen kivagyok, mert a 14hónapos lányom 3ujját odazártam az ajtóval, szegényke nagyon sírt sokáig, lejött egy kicsit a bőr, bepirosodott, de tudja mozgatni ebből gondolom, hogy nem tört el. Annyira mérges vagyok magamra, hogy nem figyeltem, pedig mindig olyan óvatos vagyok hogy oda ne zárjam...persze az apja meg velem üvölt, nagyon össze is vesztünk emiatt. Mondtam neki, hogy bárkivel előfordulhat. Úgy kiabált velem, hogy csak na...erre én mondtam neki, hogy úgy kiabál, mintha szándékosan csináltam volna és direkt akartam volna bántani a drágámat. Szegénykémnek iszonyatosan fájhatott, de a sok sírás után elaltattam és adtam neki egy kis fájdalomcsillapítót.2012. dec. 23. 13:29
1/15 anonim válasza:
Lesz ennél még nagyobb baja is.
Ne érezd rosszul magadat emiatt. Az apja meg mit üvölt veled ilyen miatt?
2/15 anonim válasza:
Lesznek ennel durvabbak is. A ferjedet meg allitsd le. Nyugi :-)
3/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy vele soha nem fordul elő ilyen... erre én: akkor legyél vele te is 24órát naponta és meglátjuk hogy mi lesz.
2012. dec. 23. 13:40
4/15 anonim válasza:
Ne hibáztasd magad. Még picike,mindenhol ott akar lenni,előfordul az ilyen. :)
A férjed csak mérges,nyugtasd le,mert nem fair az ilyen,vele is előfordulhatott volna akár mit is mondott.
5/15 anonim válasza:
Ez az a baleset, ami tényleg mindenkivel előfordul. Nekem a 2 éves kisfiam csukta rá a saját ujjára a kocsiajtót, nálunk is dráma lett belőle.
6/15 anonim válasza:
Jaj, szegényke :-((( sajnos velünk is megesett már :-((( és a mai napig nagyon bánt, hogy nem vettem észre az ujjacskáját, rossz helyen kapaszkodott meg :-( megtörtént, változtatni már nem tudsz rajta. tényleg előfordulhat ilyesmi, akár az apja is járhatott volna így :-(
7/15 anonim válasza:
szerintem nincs olyan gyerek, akivel ez ne történt volna meg... ne okold magad, nincs tökéletes szülő :)
8/15 anonim válasza:
Szia! Én a lányomat ejtettem ki a babakocsiból egyszer meg a másik lányomra csuktam az ajtót és az egyik ujja volt ott... tudom hogy rosszul érzed magad miatta bevallom még én is pedig már 8 éve volt :) Sajnos ezek előfordulnak ,nem szándékosan de megesik. Azóta elmeséltem már a lányaimnak és jókat derülünk rajta (de bevallom őszintén engem azóta is bánt)
9/15 rda85 válasza:
Soha nagyobb baj ne érje!
hibáztál, előfordul. Lesz még hasonló.
A pasid csak aggódik, a riadalmát leplezi.
10/15 anonim válasza:
Ne okold magad,én a múltkor összeütköztem a fiammal,és szegény akkorát vágódott hátra,kicseréltem a pelust rá tettem az újat,majd kiszaladtam kezet mosni,szaladtam vissza,hogy felöltöztessem közbe Ő szaladt hozzám,sajnos nem tudtam kikerülni,így fellöktem szegénykémet,úgy sírt,teljesen ki voltam,hogy lökhettem fel,gyorsan magamhoz öleltem a kis drágát(20 hónapos),nem lett semmi baja szerencsére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!