Mardos a lelkiismeret?
Lehet nem ide tartozik a kérdés, de muszáj kiírnom :(
Gyerekeink 2 és 3 évesek voltak amikor összeházasodtunk a férjemmel.
A családi házunknál a kertben volt egy kisebb sátor, ott volt a vacsora 80 vendégnek.
Annyira sok mindenre kellett figyelnünk, hogy a gyerekek "csak úgy voltak"
Ott volt a 4 nagyszülő, nekem a 2 tesóm, sógornőm, unokatesóim, de mi (anyuka-apuka) nem sokat láttuk őket az este folyamán :(
Az esküvő után kb. 1/2 8-ra értünk haza, utána a fotózás kb. fél 9-ig tartott.
Később már a gyerekek a házban voltak,mesét néztek, unokatesóim (szintén kisgyerekesek) vigyáztak rájuk, ők is altatták el őket, de annyira mardos a lelkiismeret, hogy nem voltam velük :(
Rájuk néztem, puszit adtam, de nem vettem ölbe, nem én altattam el őket este :(
Azt sem tudom, hogy ki öltöztette, pelusozta át őket.
Nem volt az, hogy pl. csak egy valaki figyelt rájuk akit most megkérdezhetnék, hogy mégis mi-hogy volt...
Nem bírom elfelejteni és bár mindenki azt mondja, hogy nem volt semmi baj, jól érezték magukat a többi gyerekkel játszottak, ettek is, ittak is, nem sírtak...de mégis :(
Szerintetek is túllihegem (ahogy anyukám mondja) vagy tényleg velük kellett volna lenne?
A gyerekek inkább örültek,hogy most más altatta őket: Szeretik a változatosságot. Csak te hiszed,hogy állandóan rád van szükségük.
Hagyd őket máskor is a nagyszülőkre,hogy egy kicsit kettesben lehessetek! Jót tesz nekik és a házasságodnak is.
Nekik valóban nem lett semmi bajuk, neked lett bajod, mert mindig eszedbe fog jutni, hogy a gyerekeid gyakorlatilag nem voltak veled az esküvőd napján. Utólag már fölösleges ezen tipródni. Szerencsére gondját viselték, de azért furcsállom, hogy előre nem egyeztetted le, hogy ki fog rájuk vigyázni. Így ahogy olvaslak, úgy tűnik, elég esetleges volt, hogy van-e rajtuk felnőtt szeme vagy nincs. Ha nem így volt, akkor elnézést. És szerintem tényleg ne tipródj, utólag felesleges.
A fényképezkedésre nem is mentek veletek? Nem készült családi fénykép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!