Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Ki hogy oldja meg a...

Anyukák! Ki hogy oldja meg a ruhák szárítását ebben az időben?

Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 18:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem mosó és szárítógépem van egyben, de a szárító programot talán ha évente 2x használom.

Családi házban lakunk, két nagy pillangó szárítóm van, hetente többször tele mindkettő. Esténként ha lefekszünk, átrakom a nappaliban olyan helyre ahol legmelegebb a padlófűtés, így reggelre mind a 4 mosás (ennyit tudok kiteregetni egyszerre) száraz.

Délután ha hazaérek, leszedem, és elrakom a ruhákat, nem vasalok. 5-en vagyunk amúgy.

2012. dec. 16. 22:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Panelban lakunk, a hely is kicsi, és sokat is kell mosni. Azzal nem lenne gond, hogy a ruhák megszáradjanak, a radiátor közelében teregetek, viszont ennyi ruhát néha képtelenség kiteregetni, nincs már hova tenni. Megfordult a fejemben, hogy kéne egy szárítógép, de hát az se férne sehova, én nem is értem, szerintem másoknál nincs annyi cucc, mint nálunk, ide már egy kenyérpirítót nem lehetne berakni :D

Mondjuk a pára nem baj, sőt, ha épp nincs kiteregetve, olyan száraz a levegő, hogy hihetetlen.

2012. dec. 17. 11:17
 13/14 anonim ***** válasza:
A törülköző, ágynemű, nagyobb és nehezen száradó dolgokat odaadom anyuéknak, akik nagy és jól szellőző házban laknak, és ott megszárad max 1 nap alatt. Nálunk a bugyi is 2 nap után kezd el egyáltalán száradni ilyenkor, készen vagyok ettől. Mi is le akarjuk cserélni mosó-szárítógépre a mosógépünket, halálom ezek a nyirkos telek.. Illetve most kaptunk kölcsön egy páramentesítő-gépet, rengeteg vizet beszív, nem szeretnék bepenészedni.
2012. dec. 17. 11:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha jó idő van, nappal kiteszem az erkélyre a ruhaszárogatót, sötétedéskor behozom, mert szmog van akkor már odakint.Itt bent a felsőket vállfára teszem, a többi a radiátor mellett van. De min. 2 nap kell a száradáshoz. Sajnos, így a ruháknak nincs olyan friss illatuk.
2012. dec. 20. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!