Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Más 2 év körüli...

Anyukák! Más 2 év körüli gyermekének is "fáj", ha zokni van rajta?

Figyelt kérdés
Kisfiam, ha cipő nélkül van itthon (napközben ritkán, de este a pizsamához kap zoknit) állandóan leveszi a zokniját. Másnak is fáj ez a ruha darab viselése? :D
2012. dec. 13. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
nem lányomnak nem
2012. dec. 13. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
63%

a zokni nem..viszont a kesztyű nagy ellenségeTi még ilyen visítást,ordítást nem láttatok amikor adom rá!

Ahogy beálltak a hidegek 1x nem adtam rá,gondoltam tudja meg hogy milyen,no jól beleállt a hideg a kezébe és sírt,de sajna nem tanult az esetből mert legközelebb is hisztizett mikor adtam rá,de mostmár nem engedek.Akkor "megfenyegetem" hogy nem megyünk sehova ha nem veszi fel...

2012. dec. 13. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

Az én lányomnak nem fáj, de szereti levenni.

Az öcsém mondta mindig, hogy fáj a zokni, mire rájöttünk, hogy szorítja a bokájánál:). Merthogy a harisnya meg nem zavarta.

2012. dec. 13. 12:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Az én fiam a kesztyűvel elvan, de ezt a zokni levételt nem tudom hová tenni. Már én is mindent bevetettem, de semmi eredménye. Tegnap este, míg lefeküdt kb. 8x adtam rá vissza és reggel mikor jött közénk természetesen már megint nem volt rajta.
2012. dec. 13. 13:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam 2,5 éves. Napközben nem ellenség a nuksi, mert ő így hívja, de alváshoz leveszi, délután, estére meg fel sem hajlandó húzni. Ez azért necces, mert folyton kitakarózik.
2012. dec. 13. 13:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen! :) De nem csak a zokni.... minden ruha darabért nagy cirkusz van. A zoknit van h le is veszi magáról és henceg vele :) Édes pofa, de gyorsan elkapom és egy kis tiltakozás után ismét fent van a zokni :)
2012. dec. 13. 14:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Én is azonnal vissza húzom rá, ahogy észere veszem, de amint elfordulok már ismét lent van a zokni. Éjszaka persze Ő is kitakaródzik és reggelre olyan hideg a lába, mint a béka s..ge.
2012. dec. 13. 15:06
 8/9 Pötyös Panni ***** válasza:
0%

Hogy fájhatna egy zokni?:D

A hülyeség nem fáj?

2012. dec. 13. 17:34
 9/9 A kérdező kommentje:
De, Pöttyös Panni a Te hülyeséged nagyon fáj!
2012. dec. 13. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!