Anyukák, ti mit dolgoztok, vagy mit dolgoztatok a pici születése előtt?
3 éves a kislányom.
Egy cégnél vagyok angol-német tolmács.Fél 9-től dolgozom fél 4-ig.Vinni is és hozni is tudom.A munkaidőm eredetileg 8 órás,de sikerült megbeszélni a főnökömmel,a 7 órát,ha 8 órás lennék akkor csak 5-re tudnék a kislányomért menni,az meg már elég késő.Így viszont otthonra mindig marad egy kevés munka,de az fél óra alatt megvan.
Bankban dolgoztam, ügyféltérben. 8-16:45 volt a munkaidőm. Elvileg pont odaérek majd a gyerekért, csak elég sokszor vannak váratlan értekezletek :-(
Még nem tudjuk, hogy fogjuk megoldani. Valószínűleg bébiszitterrel. És keresek gőzerővel másik munkát, lehetőleg részunkaidőset.
Vendéglátásban dolgoztam előtte is, és most is.
Alkalmis vagyok, szóval nem fix, de sokat vagyok bent.
Általában délutántól dolgozom, így reggel el tudom vinni a fiam az oviba, délután apa megy érte. Ha meg egész nap dolgozom, akkor 9-re megyek, de akkor is el tudom vinni a lurkót. Apa 14-ig dolgozik, így ő megy a kölyökért, ha én dolgozom, mert nekem hosszú műszakjaim vannak. (vagy 16- éjfél-1-2 vagy 9-éjfél-1-2)
Gazdasági ügyintéző voltam, közszférában dolgoztam és jövő szeptemberbe oda megyek vissza. 8-16:00-ig van a munkaidő, reggel én viszem majd a kislányunkat oviba, az apja 2-ig dolgozik, ő hozza majd el.
2,5 éves kislány anyukája
Bankba dolgoztam hiteltanácsadóként 07.30-16.30-ig!
Az első fiam után visszavettek,legtöbbször Apa vitte-hozta mert Őneki viszonylag jó a munkaideje:1 nap nappal,egy nap éjszaka,3 nap szabad így csak mikor nappalos volt akkor kellett nekem vinnem hoznom a fiam)
Most itthon vagyok táppénzen már 2 hete mivel 33 hetes terhes vagyok kistesóval,remélem visszavesznek a 2.-ik gyerkőc után is mert helyi viszonylatban nem nagy lehetőség van munka terén főleg már két gyerkőccel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!