Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi ideig dolgoztok,...

Mennyi ideig dolgoztok, dolgoztatok, akik nem veszélyeztetett terhesek?

Figyelt kérdés

Nem szeretem,hogy dolgozni kell,mert minden délután 14 és 16 óra között annyira rám jön az álmosság,és ugy aludnék,de nem tehetem meg!!!!!

12 hetes km

2010. aug. 12. 14:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én szerencsére az utolsó percig dolgozhattam (még szülni is a munkahelyről mentem, igaz, 2 héttel hamarabb a kiírt időpontnál), nem bírtam volna a tétlenséget.
2010. aug. 12. 15:00
 2/16 anonim ***** válasza:

12. hétig. Diliházas melóhelyem volt, jobb volt itthon.

Amúgy az álmosság mostantól el fog lassan tűnni

2010. aug. 12. 15:02
 3/16 anonim ***** válasza:
35. hétbe hagytam abba a munkát akkor már a doki szólt, hogy hagyjam abba. Elején rossz volt.. de most már egyre jobb lesz főleg ha jön a baba:-) 38 hetes km.
2010. aug. 12. 15:03
 4/16 anonim ***** válasza:
Végig dolgoztam, csak az utolsó 2 hétre vettem ki a szabadságomat. Imádom a munkám és nem lett volna szívem otthagyni az ovisaimat. Így megvártam míg elballagtak és csak utána mentem el én is. Eleinte én is állandóan aludtam volna, de idővel ez is elmúlt, így nem is volt okom, hogy kiírassam magam... igaz, a délutáni altatás alatt majdnem én is elaludtam a gyerekekkel, de kibírtam :)
2010. aug. 12. 15:04
 5/16 anonim ***** válasza:

28 hetes voltam, amikor a doki kiírt, mert naponta, sőt óránként is nagyon sokat keményedett a hasam. Munkám során emberekkel foglalkozom, napi szintű velük a kapcsolat személyesen, telefonon, stb..., szóval elég stresszes volt.

Én is borzalmas napokat éltem át az elején, legszívesebben egész délután aludtam volna. Így utólag visszagondolva már nem is tudom, hogyan vészeltem át azokat a heteket...

2010. aug. 12. 15:06
 6/16 anonim ***** válasza:

38.hétig.6 nap múlva meg meg is született a poronty:)

Én olyan össze vissza voltam...mert rendezvényszervező vagyok:)

2010. aug. 12. 15:15
 7/16 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a 12. hétig. Sokat kellett állnom, úgy kellett erőltetnem, hogy ne dőljek el...
2010. aug. 12. 15:19
 8/16 anonim ***** válasza:

35 hetes koromig, bár én veszélyeztetett voltam, de a dokim azt mondta, ha nem emelgetek nem lesz gond!

Én is bediliztem volna otthon! Már otthon voltam amikor meg elővett valami fészek átalakítási pánik, így otthon meg állandóan pakolgattam! Nagyon jól esett!

A szülésnél meg is látszott mert nagyon jó erében voltam!

De én azt gondolom, hogy mindent csak úgy tégy ahogy számodra jól esik! Mert most együtt ti vagytok a legfontosabbak!

2010. aug. 12. 15:19
 9/16 anonim ***** válasza:
35.hétig, irodistaként. Néha én is majdnem bebuktam a monitor alá, olyan álmos voltam.
2010. aug. 12. 15:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Én 13. hétig mert utána véreztem és el lettem tiltva a melótól.
2010. aug. 12. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!