Mennyi ideig dolgoztok, dolgoztatok, akik nem veszélyeztetett terhesek?
Nem szeretem,hogy dolgozni kell,mert minden délután 14 és 16 óra között annyira rám jön az álmosság,és ugy aludnék,de nem tehetem meg!!!!!
12 hetes km
12. hétig. Diliházas melóhelyem volt, jobb volt itthon.
Amúgy az álmosság mostantól el fog lassan tűnni
28 hetes voltam, amikor a doki kiírt, mert naponta, sőt óránként is nagyon sokat keményedett a hasam. Munkám során emberekkel foglalkozom, napi szintű velük a kapcsolat személyesen, telefonon, stb..., szóval elég stresszes volt.
Én is borzalmas napokat éltem át az elején, legszívesebben egész délután aludtam volna. Így utólag visszagondolva már nem is tudom, hogyan vészeltem át azokat a heteket...
38.hétig.6 nap múlva meg meg is született a poronty:)
Én olyan össze vissza voltam...mert rendezvényszervező vagyok:)
35 hetes koromig, bár én veszélyeztetett voltam, de a dokim azt mondta, ha nem emelgetek nem lesz gond!
Én is bediliztem volna otthon! Már otthon voltam amikor meg elővett valami fészek átalakítási pánik, így otthon meg állandóan pakolgattam! Nagyon jól esett!
A szülésnél meg is látszott mert nagyon jó erében voltam!
De én azt gondolom, hogy mindent csak úgy tégy ahogy számodra jól esik! Mert most együtt ti vagytok a legfontosabbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!