Mennyi ideig dolgoztok, dolgoztatok, akik nem veszélyeztetett terhesek?
Figyelt kérdés
Nem szeretem,hogy dolgozni kell,mert minden délután 14 és 16 óra között annyira rám jön az álmosság,és ugy aludnék,de nem tehetem meg!!!!!
12 hetes km
2010. aug. 12. 14:57
11/16 anonim válasza:
31.-ig, addig volt muszáj. Én meg nem erőltettem tovább:)
12/16 anonim válasza:
36. hétig, hivatali munka. Aztán kb. egy hét alatt minden előkészületet megcsináltam otthon, és a hátralévő 3 hétben majdnem megölt az unalom. Aludni akkor már hetek óta nem tudtam, úgyhogy még azzal sem lehetett agyonütni az időt. Olvasni, filmet nézni sem volt türelmem.
13/16 anonim válasza:
Én május 1.-ig.Akkor 35 hetes voltam,a férjem nem akarta,hogy menjek(állandóan pörgök,nem tudok leállni).Aztán május 13.-án megszültem(37+3 hétre).2 gyerekes anyuka
14/16 anonim válasza:
33 hetes voltam amikor vége lett a tanévnek, így akkor hagytam abba a munkát. Örülök, hogy jól bírtam. szeretek dolgozni és felelősséget éreztem a tanítványaim iránt:) persze kb a 12. hétig én is álomkórban szenvedtem.
15/16 anonim válasza:
34 hetes voltam mikor abbahagytam a munkát, irodán dolgoztam. De nem bírtam volna otthon ülni.
16/16 anonim válasza:
Kb.6 hónapos korig jártam dolgozni,mert nyáron szültem az az egyik,a másik,hogy az egyik budapesti hídon át közlekedtem haza,meg dolgozni,és rendszerint be volt állva,így nem bírtam a meleget sem,meg az araszolást sem az 50 fokos kocsiban....
Amúgy ülőmunkát végeztem,így bírtam volna még,de nem kockáztattam.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!